Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno zato što je tako u originalnoj priči, znate ono patuljci rade u planini i kopaju dijamante pa od njih prave magičnu prašinu. E to.
Čekaj malo zar nisu u bajci rekli da je razlog nadjevanja imena Snow White (Snježana) zato što joj je lice bijelo poput snijega? Kako sada odjednom tamnoputa? Neko haman nije ušao u materiju...
ja se sjecam tog naslova samo u oskudnijoj varijanti. poceo sam odma drugacije gledati na te grupnjake
Budimo iskreni, tu ulogu je komotno i naš predstavnik šarenolikosti, gospon dama Božo Vrećo, mogao da preuzme.
pa krivo mu sto nije mogo glumit snjeguljicu nego morao patuljka
Lanisteri uvijek plaćaju svoje dugove! Tako je Dinklage reci im. Ne bi me cudilo da trandza glumi Snjezanu kako su krenuli. Sve su poceli izvrtati u nedostatku ideja.
Jako dobar glumac👍
Sad jos Fahro
štae ovo hljebami
Aha, znači "snow white" sad glumi neko ko nije white? Kako bi bilo da snimimo film o npr Martin Luter Kingu i da ga glumi bijelac?
Ovo je moderna Snježana. Redovno je u solariju.
sta ces navikni se, sad ce i crni super man, batman, spider man, mr.bean, valter, boski buha, izet fazlinovic (deenov ugljesa)