Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Americi opali bomba, odma film, odma patriotizam ha hu. A oni boga oca rokaju po svijetu. Pa cak i kad prave film o sranjima po svijetu, naprave ga tako da su americki vojnici zrtve i spasioci i jadnici. Razyebali Libiju, napravili film "13 Hours" o 4 svoje zrtve.
... em ti nadje glumca koji mora da odradi svoj poso 100% u svakom pogledu
DOK JEDNOM SE NEKI BRAT NE UTOPLI I POKUCA NA VRATA TAMO AHAHAHH
zar je i Mark Wahlberg policajac ili je ovo neki novi film?
holivud je definitivno izgubio na kreativnosti, cast izuzetcima. onaj kapetan broda u somaliji ili gdje vec, avion u rijeci hadson, onaj snajperista, film o ubistvu bin ladena, sad ovaj o bostonu, remake filmovi, filmovi u kamaru djelova pila 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, bridzet 1, 2, 3, 4, izgleda da holivudu fali ideja