Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbš ga izlgeda isto ko i prije sto godina haha. Čuj englez, a u mene u glavi vazda on bio francuz, valjda iz serije mi ostalo :D
Za Klingonca mozemo predloziti ulogu Dodiku
Najjaci kapetan
kad bi još malo istražili i otkrili da ovo nije reboot serije, već nova serija Star Trek Discovery (čija se radnja dešava 10 godina prije kapetana Kirka) a Jean Luc Picard će se pojaviti u drugoj sezoni te serije.
"Iskusni glumac je posljednji put kapetana Picarda glumio prije 24 godine." Klixovac piše iz budućnosti. Glumio je Picarda u Nemesisu, 2002. godine.
Najbolji kapaten u Star Treku.