Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
barbie katastrofa film. medijski napuhan i nista vise od toga
Pedro Pascal jeste odlican ali u "Narcosu"....ipak pricamo o seriji iz 2020.
Ovo mozda americke serije a sta je sa "Burning body" ili orginalan naziv na spanskom "El cuerpo en llamas" - Najpoznatija i najslavnija i najgledanija Netflixova non - american serija. Cak je Ursula Corbero, glavna glumica ove serije, proglasena za Netflixovu Glumicu br.1 zbog njene uloge u pomenutoj seriji.
One Piece dobar za odmoriti mozak😁
Pedro Pascal - covjek kojeg sam vidio zadnjih 3-4-5 godina i pojma neam dje je bio prije a odlicna je glumcina
Pedro Pascal
Ova godina izrazito loša, obzirom da su bili protesti pisaca, pa protesti glumaca moglo se i očekivati. LOkI je bila dobra serija