Prepustite se zabavi
26

Ovo su komedije koje morate pogledati. Garantuju smijeh i zabavu

DP
Foto:YouTube/Netflix
Foto:YouTube/Netflix
Od bogataša koji ostaju bez svega preko noći, pa sve do petnaestogodišnjakinja koje bježe od kuće u potrazi za Eleanor Roosevelt, ovi filmovi natjerat će vam suze na oči.

Nekada je zaista teško naći dobru komediju koju biste pogledali, piše Bright Side. Šale mogu biti pretjerano smiješne, a mogu i ne biti smiješne uopće, dok su likovi često dosadni i glupi. Zato pogledajte kompilaciju o najsmješnijim filmovima koji će uljepšati svaku zabavu.

Late Night

Katherine Newbury, voditeljica popularne emisije koja se prikazuje kasno noću, nalazi se na rubu otkaza. Gledanost njene emisije je pala i nije joj jasno što radi pogrešno. Njeni muški kolege se boje naljutiti ju i ne govore joj ništa kako ne bi izgubili posao. Sve je bilo užasno dok se Molly nije pridružila njihovom timu. Ona se ne boji rasprave s Katherine i ne plaši se reći joj sve što misli. Možda novi izgled može spasiti Katherininu karijeru.

Ocjena na IMDb-u: 6,5

The Specials

Bruno i Malik su više od 20 godina odgajatelji djece i adolescenata s autizmom. Oni vjeruju da svako dijete zaslužuje biti voljeno. U namjeri da pomognu djeci, pronađu im prijatelje i bolje ih pripreme za život, odlučuju ih ujediniti i naučiti kako da budu tim. Rezultati akcije ovog para iznenadit će čak i skeptične ljude iz socijalnih službi.

Ocjena na IMDb-u: 7,6

My Masterpiece

Arturo i Renzo su dugo bili prijatelji. Arturo ima galeriju i prodaje slike. Renzo izrađuje dobre slike, ali voli samoću i smatra da naručene slike nisu prava umjetnost. Kada Renzove slike izgube svoju popularnost, Arturo se sjeti da umjetnička djela mnogo više vrijede nakon smrti umjetnika. Tada dolazi na genijalnu ideju kako pokušati zaraditi više novca.

Ocjena na IMDb-u: 7,1

100 Things (100 stvari)

Najbolji prijatelji, Toni i Paul, su bogati i vole kupovati različite stvari. Imaju dosta odjeće, cipela, uređaja, nakita i čini se da u njihovim stanovima ima svega, osim slobodnog prostora. Ali jednog dana se bude potpuno goli u svojim praznim stanovima. Onda se sjete da su se na jednoj zabavi kladili da mogu živjeti bez svih svojih stvari. Sada su sve njihove stvari zaključane u skladištu i mogu dobiti samo jednu stvar dnevno.

Ocjena na IMDb-u: 7,1

Greener Grass

Ovo je potpuno apsurdna komedija o dvije bogate kućanice koje žive u predgrađu. Jedna od njih je svoju malu kćer dala prijatelju, jer je voli. A onda vidi da joj se sin pretvorio u psa. Ipak, ona ne brine mnogo o tim stvarima, jer su one, izgleda, potpuno normalne u njihovom ludom svijetu.

Ocjena na IMDb-u: 6,3

Murder Mystery

Nakon 15 godina braka, Nick and Audrey konačno odlučuju ići u Europu i, tijekom njihovog leta, upoznaju engleskog aristokrata koji ih poziva na brod njegovog bogatog ujaka. Tijekom plovidbe, na brodu se događa ubojstvo i Audrey, koja voli detektivske priče, uvlači svog muža u istragu ovog čudnog zločina.

Ocjena na IMDb-u: 6,0

Booksmart

Dvije čudne prijateljice propuštaju sve školske zabave kako bi se dobro pripremile i upisale prestižne koledže. I uspijevaju u tome. Ipak, one shvaćaju da su i njihovi prijatelji iz škole, koji su uvijek izlazili i tulumarili, također upisali te koledže. Djevojke postaju veoma frustrirane i odlučuju nadoknaditi svu zabavu koju su propustile, u samo jednu večer.

Ocjena na IMDb-u: 7,2

The Whistlers

Cristi se zaljubljuje u Gildu toliko da je spreman sve učiniti za nju. On je policajac, a ona je povezana sa svijetom kriminala. U namjeri da joj pomogne oko nečega veoma kompliciranog, Cristi će morati naučiti poseban jezik zviždanja i izvući Gildinog prijatelja iz zatvora.

Ocjena na IMDb-u: 6,6

Dear Eleanor

Dvije petnaestogodišnje prijateljice, Ellie i Max, bježe od kuće kako bi otišle na putovanje po cijeloj zemlji. One žele naći Eleanor Roosevelt i ostvariti posljednju želju Elliene majke. Ona je željela upoznati prvu damu države.

Ocjena na IMDb-u: 6,0

The Weasel’s Tale

Mladi par želi kupiti imanje na kojem žive četiri filmska umjetnika: redatelj, scenarist, nekada poznata, ali sada zaboravljena glumica i njen muž koji je, također, glumac. Kako bi ostvarili svoj naum, par se pretvara kao da su veliki obožavatelji glumice ne bi li je naveli da im proda zemlju. Ali oni ne mogu ni zamisliti koliko lukavi i pametni mogu biti ovi starci.

Ocjena na IMDb-u: 7,3

The Farewell

Ovaj zabavan film priča nam priču o amaterskoj autorici Billi, njenoj baki Nai Nai i njenoj velikoj obitelji. Billina baka je smrtno bolesna, a susjedi odlučuju sakriti istinu od nje kako bi mogla provesti svoje posljednje dane u miru. Billi je teško pretvarati se, neprestano je tužna, dok se čitava njena obitelj priprema za improvizirano vjenčanje njenog brata koje je, zapravo, samo izgovor kako bi vidio Nai Nai posljednji put. Nai Nai je sretna i nije joj jasno zašto je njena unuka toliko depresivna.

Ocjena na IMDb-u: 7,7

Hichki

Naina Mathur ima Touretteov sindrom još od djetinjstva, ali ona zaista želi postati učiteljica. Njeni učenici joj se podsmjehuju, niko ju ne želi zaposliti, a majka je pokušava uvjeriti da pokuša nešto drugačije. Naina ne odustaje i dobiva ono što želi. Postaje učiteljica u jednoj elitnoj školi i dobiva najnemirniju djecu.

Ocjena na IMDb-u: 7,5

Love at Second Sight

Raphaël i Olivia su se upoznali na koledžu i bili su veoma sretni, sve dok se njegova karijera nije počela razvijati. Postupno, Raphaël je počeo obraćati sve manje pažnje na Oliviju, posvećujući se sve više poslu i kao da je zaboravio na svoju ženu. Ali odjednom se sve mijenja. Sada je Olivija poznata pijanistica koja ne pamti ništa vezano za svog muža, a on je samo učitelj koji mora vratiti ljubav svoje žene.

Ocjena na IMDb-u: 7,1