Serija "Radio Mileva"
19

Ovo je scena koju je Anđela Jovanović odbila igrati s Lečićem: Lažno svjedočenje o zlostavljanju

N. O.
Foto: Klix.ba/Screenshot
Foto: Klix.ba/Screenshot
Nakon vijesti da je Branislav Lečić tužio kolegicu Anđelu Jovanović nakon što je odbila glumiti s njim u seriji "Radio Mileva" - objavljen je isječak scene u kojoj se trebao pojaviti.
Naime, Lečić je trebao tumačiti lik direktora škole koji je lažno optužen za seksualno uznemiravanje, a nakon što je Anđela odbila igrati s njim - pronašli su zamjenu te je ulogu preuzeo Irfan Mensur.

Mensur je naposlijetku glumio direktora škole pred penzijom, a spomenuta scena prikazuje lažno svjedočenje Anđelinog lika.

Podsjetimo, Jovanović je za Blic.rs potvrdila da je odbila da igra s Lečićem zbog "neprijatnog događaja iz prošlosti".

"Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovjekom, kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale", kazala je.

Mensur koji je zamijenio Lečića u izjavi za Telegraf otkrio je da je poziv od produkcije serije dobio noć pred snimanje.

"Zvali su me večer pred jutarnje snimanje, a Branislav je trebalo da igra tu ulogu, pitao sam odmah šta se desilo, pomislio sam na bolest, ne daj Bože na smrt. Rekli su mi da ima problema sa jednom od glumica, nisu mi rekli kojom, i nisam znao sve do ovih dana koja glumica je u pitanju. Pitali su me da li bih ja htio da odigram tu epizodnu ulogu od 5-6 dana snimanja. Oni su u međuvremenu poslali tekst, odnosno separate teksta i tih scena u kojima treba da igram, koje su potpuno nevine i duhovite, i mogle su da se odigraju te mislim da sam ih pristojno odigrao", ispričao je.

Kazao je kako je odradio snimanje, a da nije znao koja od tih glumica je odbila raditi s Lečićem.