Ove jeseni posjetite najzabavnije mjesto na svijetu uz "Povratak u zemlju zombija"

Ove jeseni posjetite najzabavnije mjesto na svijetu uz "Povratak u zemlju zombija"
0
L. K.
23.9.2019. u 15:26
2
komentara
0

dijeljenja
Ove jeseni se vratite u najzabavnije mjesto na svijetu - zemlju zombija. Deceniju nakon što je film "Dobrodošli u zemlju zombija“ postao hit i kultni klasik, stara ekipa se ponovo skupila kako bi se suočila s potpuno novim izazovima i problemima u svijetu u kojem vladaju zombiji.
Ove godine starom društvu se pridružuju neki novi članovi s kojima, u jednako humorističnom i zabavnom tonu, nastavljaju svoju borbu.

Film “Povratak u zemlju zombija” u bh. kina 17. oktobra, a kakva vas tačno zabava i avantura očekuju pogledajte u posebnom prilogu o snimanju filma u kojem sami glumci otkrivaju šta ih je u nastavku najviše oduševilo i zbog čega će ovaj film oduševiti stare ali i stvoriti nove fanove Zombielanda.

“Povratak u zemlju zombija” (Zombieland:Double Tap) post-apokaliptična je horor komedija koja se nastavlja na film iz 2009. godine “Dobrodošli u zemlju zombija“ (Zombieland). Film je tada okupio fantastičnu glumačku (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) kojoj se ove godine pridružuju Rosario Dawson, Zoey Deutch i Luke Wilson. Za scenario su zaslužni Rhett Reese, Paul Wernick i Dave Callaham dok je rediteljska palica i dalje u rukama Rubena Fleischera (Venom, Gangsterski odred).

U "Povratku u zemlju zombija“ Columbus (Jesse Eisenberg), Tallahasse (Woody Harrelson), Wichita (Emma Stone) i Little Rock (Abigail Breslin) našli su jedinstvene načine preživljavanja u carstvu zombija i prilagodili se novim uvjetima života, ali njihova uhodana rutina brzo biva prekinuta. Ovih četvero ubica moraju se suočiti sa novim vrstama zombija koji su evoluirali od prvog filma, ali i s nekim novim preživjelim ljudima. Ali ono najvažnije, moraju se suočiti s glavoboljom koju uzrokuje njihova sarkastična, novostvorena obitelj.

Con film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH, donosi ovu hit horor komediju na repoertoar svih BH kina u terminu Svjetske premijere 17. oktobra. Spremite se na dobru zabavu i mnogo smijeha sa povratkom u zemlju zombija.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...