Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspio sam ga odgledati nakon pet prekida zbog dosade. Film je jedino dobar što je još jednom pokazao da su glupim Amerima veći neprijatelj bili komunizam i SSSR nego Hitler i njegova bratija. Danas isto tako gledaju Rusiju.
Ide Succession u svim kategorijama la ga no, još i Emmy da pomete i nek ide u arhivu rame uz rame sa Sopranosima i Breaking bad
Najbolji je Killers of the Flower Moon
Film je totalno razocarenje
Najgluplji film koji sam gledao. Bukvalno snimili film da skinu krivicu s Jevreja koji su napravili atomsku bombu i bacili je, da krivicu prenesu kao na amerikance bijelce. A on Jevrej je kao pametan, emaptičan, antifašista, komunista...
Uzbudljivijih sam proljeva imao!
Oppenheimar, gledao do pola, zaspao. Toliko je dobar.
Obicno izromantizirano reciklirano americko biografsko smece. Nolan razocarao. 3+ sati dzumbusa razgovora i skakanja iz jednog perioda u drugi bez forme i sustine. Vise lici na predstavu ili dokumentarac nego na film. Svi hvale spektakularnu kinematografiju koja se sastoji od 3 sata zatvorenih prostorija i poneka minuta pejzaza i prirode. Ostavlja dojam kao da je zbrzan. Da je trajao 6 sati mozda bi ostavio bolji dojam, ovako je previse zapetljan gdje ni sam ne zna sta je mislio reci.
Pa na kraju Openhaimer jeste dokumentarac, samo sa nekim ulogama