Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kong u filmu najavljuje pravljenje vlastitog entiteta u kojem bi samo gorile birale gorile, umjesto da im obični majmuni biraju predstavnike. Nakon toga, majmuni najave otcjepljenje, a ljudi odluče da se povuku u ilegalu u svijetu u kojem majmuni i gorile vode glavnu riječ.
@vilenyak smijao bih se na ovaj komentar da mi nije žalosno što se bavimo RS , a političari u Federaciji smiju se budalama i kradu , postigli točno šta su htjeli Srbi pljuju po nama mi po njima , a ovi kradu sve više i vise
Za gledanje filma dovoljno Vam je ogledalo hahaha
noge na sto kokice i kola u ruke............................more more
Kinže Konže, šta ti to rade?!?
bake, čova i inček izmaltretirali king-konga da se isti isjekao kao maesni napuezak
narezak
film je zabava i kao takvog ga treba promatrati. ko ocekuje umjetnost, zeznuce se...
Domaći...