Ne propustite
0

Otvorite vrata sreće: U novogodišnjoj noći stiže 5. vanredno kolo TV Binga

Lutrija
Lutrija
Uzbudljiva novogodišnja noć samo što nije stigla, a sa njom dolazi i nezaboravno 5. vanredno kolo igre TV Bingo.

Osim redovnih novčanih dobitaka i Jackpota, Lutrija BiH je odlučila razveseliti igrače i dodatnim novčanim dobicima. Upravo to čini novogodišnje izdanje TV Binga nezaboravnim.

Ljubitelji igre TV Bingo u Novogodišnjem vanrednom kolu ove igre imat će mogućnost da osvoje sljedeće dodatne novčane dobitke:

  • 1 x 15.000 KM
  • šest dobitaka "Godišnja TV Bingo plata" od po 12.000 KM
  • dobitke od 10.000 KM, 8.000 KM, 6.000 KM i 4.000 KM

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine izrazili su entuzijazam povodom vrijednih novčanih dobitaka u novogodišnjoj noći, te pozivaju igrače da okušaju svoju sreću i budu dio ove porodične zabave.

"Želimo da novogodišnja noć bude više od obične lutrije, te prije svega stvoriti atmosferu zajedništva, radosti i, naravno, zabave. Posebno izdvajamo dobitke Godišnja TV Bingo plata kojom želimo pružiti dugotrajnu radost i sreću dobitnicima. Ovo je samo jedan od načina kako želimo zahvaliti našim vjernim igračima", kazali su iz Lutrije Bosne i Hercegovine.

Izvlačenje brojeva Novogodišnjeg TV Binga će se realizovati u nedjelju 31. decembra sa početkom u 20:10 sati, u programu Federalne televizije.

Žuti bingo listići mogu se pronaći na svim uplatno-prodajnim mjestima Lutrije BiH, putem eNovčanika ali i kod ovlaštenih partnera iNovine, Duhanpromet, Hrvatske pošte, Petrol i dr. Prodaja žutih listića, kao i slanje SMS poruka, trajat će do 17 sati na dan izvlačenja.

U igri za dodatni fond dobitaka, igrači mogu učestvovati i slanjem SMS poruka sa serijskim brojem listića, na brojeve telefona 091 412 601 (BH Telecom) i 063 888 71 (HT Eronet).

Kroz TV BINGO SHOW, prepoznatljivu zabavu za cijelu porodicu koja donosi osmijehe svojim igračima i gledateljima, ali i pune novčanike, vode vas prepoznatljiva lica Mirela, Hatidža i Hazim.

U toku nezaboravne novogodišnje noći, ekipa Federalne Televizije direktno će se uključiti u emisiju, noseći sa sobom uzbudljivu atmosferu iz glavnog grada. Ova jedinstvena prilika omogućiti će igračima pored malih ekrana da osjete atmosferu dočeka Nove godine.