Za filmoljupce
1

Otputujte na Cannes Film Festival sa Addiko Bankom

I. P.
Filmski festival u Cannesu, koji se održava svakog maja, glavni je događaj u evropskom filmskom kalendaru. Osnovan 1946. godine, svake se godine održava na Palais des Festivals et Des Congres, a najprestižnija nagrada, Zlatna palma, dodjeljuje se najboljem filmu.

Izvrsnost odabranih filmova, bogatstvo i raznolikost žanrova i porijekla filmova, ali i dešavanja, filmske zvijezde i mediji doprinijeli su privlačenju najpoznatijih glumaca, producenata i režisera na festival godine.

Za razliku od mnogih drugih važnih filmskih festivala, festival u Cannesu je rezervisan samo za industriju. To znači da se ulaznice za filmove ne prodaju široj javnosti. Organizatori ulaznice dodjeljuju režiserima, producentima, glumcima, publicistima, distributerima i novinarima, a investitori i producenti koji prisustvuju premijerama ili traže filmove za sponzorisanje uglavnom prave zabave na jahtama ili u svojim luksuznim apartmanima, doprinoseći slavnom noćnom životu festivala.

Dio ovog sjaja i glamura, okruženi A-listom filmskih zvijezda na kultnom filmskom festivalu u Cannesu u zadivljujućem Azurnom primorju možete i sami doživjeti ukoliko ste klijent Addiko banke. Glamurozne haljine, frizure, šampanjac, limuzine – želite li se osjećati kao svjetska filmska zvijezda, ovo je događaj na koji trebate doći.

Ukoliko ste korisnik Mastercard® kreditne kartice u izdanju Addiko banke, iskušajte svoju sreću, jer će Addiko banke u Bosni i Hercegovini i Mastercard po jednog najsretnijeg klijenta Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka sa njihovom pratnjom, ovog proljeća počastiti upravo posjetom festivalu u Cannesu.

Svi postojeći klijenti Addiko banke, koji za vrijeme trajanja nagradne igre, od 10.02. do 10.04., obave minimalno pet transakcija Mastercard kreditnom karticom, učestvuju u nagradnoj igri u kojoj će moći osvojiti dvije povratne avionske karte do Francuske, prijevoz od aerodroma do Nice, noćenja u hotelu, usluge stilista i frizera, kao i džeparac za dvije osobe, u ukupnoj vrijednosti većoj od 15.000 KM. U nagradnoj igri mogu učestvovati i novi klijenti Addiko Banke, koji u periodu trajanja nagradne igre ugovore Addiko Mastercard kreditnu karticu.