Film/TV
0

Otputujte besplatno na Jameson Empire Awards 2013 u London

Klix.ba
Tom Hiddleston
Volite filmove, filmske zvijezde, crveni tepih i energiju Londona? Kreativni ste i imate pri ruci kameru, mobitel sa kamerom ili znate nekoga ko ih ima? Ako je vaš odgovor potvrdan, onda je ovo vaša prilika da budete dio prestižne dodjele filmskih nagrada, Jameson Empire Awards, koja će se i ove godine održati u Londonu.

"Jameson Empire Done in 60 seconds" je program koji mladim i kreativnim ljudima širom evrope i svijeta omogućava da pokažu svoju kreativnost i strast za filmom te postanu dio glamurozne dodjele nagrada Empire Magazina u Londonu. U okviru ove dodjele, pobjednici iz svih zemalja imaju potpuno plaćen put, smještaj i boravak u Londonu. Druženje sa VIP zvanicama, nominovanim kandidatima i dobitnicima nagrada je samo dio doživljaja. Predstavnicima iz 16 zemalja svijeta ove godine pridružit će se i pobjednik takmičenja iz Bosne i Hercegovine.

Odaberi poznati strani film po svojoj želji i obradi ga na svoj jedinstveni, kreativni način u trajanju od tačno 60 sekundi. Čini ti se da je to nemoguće ili prekratko? Jedan minut sadrži sasvim dovoljno sekundi da bi se pobijedio zločinac, osvojila djevojka i odjahalo u sumrak. Požurite, rok za slanje radova je 20.01.2013, a pobjednici iz svih zemalja, uključujući i BiH, postaju učesnici finalnog takmičenja "Done in 60 seconds" 22. marta 2013. u Londonu, dan prije glavne ceremonije Jameson Empire Awards.

Snimanjem remakea poznatog filma u 60 sekundi postajete jedan od kandidata, a vaša je kreativna energija najbolja i najsigurnija ulaznica.

Više informacija kako učestvovati u takmičenju, pronađite na Facebook stranici Jameson BiH.