|

Osvojite ulaznice za projekciju Tarantinovog filma "Bilo jednom u Hollywoodu"

Osvojite ulaznice za projekciju Tarantinovog filma "Bilo jednom u Hollywoodu"
0
Klix.ba
21.8.2019. u 15:19
4
komentara
0

dijeljenja
Portal Klix.ba i Continental Film poklanjaju 3x2 ulaznice za najnoviji film Quentina Tarantina "Bilo jednom u Hollywoodu", koji se od ovog augusta prikazuje u sarajevskom multiplexu Cinema City.
"Bilo jednom u Hollywoodu" vraća nas u kasne 60-e, u zlatno doba Hollywooda. Radnja filma prati glumca Ricka Daltona (Leonardo DiCaprio), bivšu zvijezdu jedne western TV serije, i njegovog dvojnika Cliffa Bootha (Brad Pitt) na putu pronalaska svog mjesta pod suncem u filmskoj industriji.

Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hippie Hollywooda, davne 1969. godine u Los Angelesu. To je ujedno i vrijeme zadnjih trzaja zlatnog Hollywooda te se Rick i Cliff moraju boriti za svoj uspjeh u svjetskoj prijestolnici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Međutim, Rick ima poznatu susjedu - Sharon Tate (Margot Robbie)...

Con film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH otvara "Bilo jednom u Hollywoodu" u svim bh. kino dvoranama, i to multiplexima Cinema City u Sarajevu, Cineplexx Palas u Banjoj Luci, Cinestarima u Banjoj Luci, Tuzli, Mostaru i Bihaću, Ekranu u Zenici i Andrićgradu u Višegradu te u kinima u Prijedoru, Foči, Trebinju, Busovači, Maglaju, Bijeljini, Brčkom, Tesliću i Doboju, a u narednom periodu će obići veći broj gradova u BiH.

Film će se u Cinema Cityju Sarajevo početi prikazivati od 22. augusta zajedno uz naslove "Kraljice zločina" i "Nevjerovatan život psa Enza".

Ukoliko želite pogledati ovaj film, javite nam se na e-mail [email protected] i navedite svoje podatke (ime, prezime, željeni termin i broj telefona) uz naznaku "Bilo jednom u Hollywoodu".

Cinema City Sarajevo:

subota 24.08.

2 gratis ulaznice – 16:50 – jedan čitatelj

nedjelja 25.08.

2 gratis ulaznice – 16:50 – jedan čitatelj

ponedeljak 26.08.

2 gratis ulaznice – 16:50 – jedan čitatelj

Svoje prijave možete slati najkasnije do petka, 23. augusta, a dobitnici će o tome biti obaviješteni telefonom. Također, dobitnici svoje ulaznice preuzimaju na blagajni kina najkasnije pola sata prije projekcije filma uz pokaz ličnog dokumenta.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...