3x2 karte
0

Osvojite ulaznice za projekciju Tarantinovog filma "Bilo jednom u Hollywoodu"

Klix.ba
Portal Klix.ba i Continental Film poklanjaju 3x2 ulaznice za najnoviji film Quentina Tarantina "Bilo jednom u Hollywoodu", koji se od ovog augusta prikazuje u sarajevskom multiplexu Cinema City.

"Bilo jednom u Hollywoodu" vraća nas u kasne 60-e, u zlatno doba Hollywooda. Radnja filma prati glumca Ricka Daltona (Leonardo DiCaprio), bivšu zvijezdu jedne western TV serije, i njegovog dvojnika Cliffa Bootha (Brad Pitt) na putu pronalaska svog mjesta pod suncem u filmskoj industriji.

Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hippie Hollywooda, davne 1969. godine u Los Angelesu. To je ujedno i vrijeme zadnjih trzaja zlatnog Hollywooda te se Rick i Cliff moraju boriti za svoj uspjeh u svjetskoj prijestolnici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Međutim, Rick ima poznatu susjedu - Sharon Tate (Margot Robbie)...

Con film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH otvara "Bilo jednom u Hollywoodu" u svim bh. kino dvoranama, i to multiplexima Cinema City u Sarajevu, Cineplexx Palas u Banjoj Luci, Cinestarima u Banjoj Luci, Tuzli, Mostaru i Bihaću, Ekranu u Zenici i Andrićgradu u Višegradu te u kinima u Prijedoru, Foči, Trebinju, Busovači, Maglaju, Bijeljini, Brčkom, Tesliću i Doboju, a u narednom periodu će obići veći broj gradova u BiH.

Film će se u Cinema Cityju Sarajevo početi prikazivati od 22. augusta zajedno uz naslove "Kraljice zločina" i "Nevjerovatan život psa Enza".

Ukoliko želite pogledati ovaj film, javite nam se na e-mail [email protected] i navedite svoje podatke (ime, prezime, željeni termin i broj telefona) uz naznaku "Bilo jednom u Hollywoodu".

Cinema City Sarajevo:

subota 24.08.

2 gratis ulaznice – 16:50 – jedan čitatelj

nedjelja 25.08.

2 gratis ulaznice – 16:50 – jedan čitatelj

ponedeljak 26.08.

2 gratis ulaznice – 16:50 – jedan čitatelj

Svoje prijave možete slati najkasnije do petka, 23. augusta, a dobitnici će o tome biti obaviješteni telefonom. Također, dobitnici svoje ulaznice preuzimaju na blagajni kina najkasnije pola sata prije projekcije filma uz pokaz ličnog dokumenta.