Nagradna igra
0

Osvojite ulaznice za film "Pravednik 2" u Cinema Cityju

Klix.ba
Klix.ba i Continental Film poklanjaju 3x2 ulaznice uz prigodnu majicu za film Pravednik 2 koji se od 16. augusta prikazuje u Cinema Cityju.

"Pravednik 2" (The Equalizer 2) je akcijski triler redatelja filma "Dan obuke" Antoine Fuqua, u kojem glavne uloge tumače Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman...

Nakon prvog Pravednika (2014.) u kojem smo upoznali Roberta McCalla (Denzel Washington), bivšeg pripadnika specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru što mu na kraju nije pošlo za rukom, u nastavku Pravednik 2 Robert McCall (Denzel Washington) nastavlja raditi ono što najbolje zna – boriti se za pravdu i spašavati one kojima je potrebna pomoć. Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, Pravednik (Denzel Washington) upušta se u osvetu. Tijekom svoje osvetničke misije susreće se s najiskusnijim ubojicama a možda čak i sebi ravnima. Ali Robertu McCallu strah je nepoznanica. On rješava probleme koje slabiji ne mogu sami riješiti jer on je – Pravednik...

Ako želite pogledati ovaj film javite nam se na e-mail [email protected], te navedite svoje podatke ( ime, prezime, željeni termin i broj telefona) uz naznaku "Pravednik 2".

Termini:

petak: 17.08., 2 gratis ulaznice + majica Pravednik 2 - 17:30 - jedan čitatelj

subota: 18.08., 2 gratis ulaznice + majica Pravednik 2 - 17:30 - jedan čitatelj

nedjelja: 19.08., 2 gratis ulaznice + majica Pravednik 2 - 17:30 - jedan čitatelj

Dobitnici, koji će o tome biti obavješteni telefonom, svoje ulaznice preuzimaju na blagajni kina najkasnije pola sata prije projekcije filma uz pokaz ličnog dokumenta.