Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobio sam karte i idem da ga gledam, a da li je dobar ili ne cu sam da odlucim kada ga pregledam. Ko je vama kriv pa vam mrsko poslati jedan mail.
NE BIH GLEDAO OVU GLUPOST DA PLATE KOKICE, KARTU I 2L SOKA
Vehabijska zajednica je već protestvovala i bojkotuje. Traži da se film zabrani ili među muminima plasira isključivo pod naslovom: Istjerivanje šejtana !
Istjerivači D.U.G.O.V.A.
Koja oni nama sranja uspiju prodati uz dobar marketing :D
U pitanju je najveca sramota hollywood-a koja ce ga zauvek pratiti. Ne samo sto je isti pokazao da vise ne poseduje kapacitet i hrabrost da kreira nov sadrzaj, vec je u reciklirani proizvod upumpao i neverovatnu kolicinu regresivne propande. A sam film se cak i sa striktno "zabavne" strane pokazao kao potpuni promasaj prema vecini "kriticara" i publike. Sve u svemu, izbeci po apsolutno svaku cenu. http://www.imdb.com/title/tt1289401/ P.S. #FreeMilo
ziva istina...
p.s #freekilo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neko istjeruje duhove...A ja dugove. Povoljno i brzo 061-772-666.
arane skupe ti te usluge :DD
Nije, to je Baba Kata. Kad ti se ona javi tražiš šalter 52. Baba je malo pogluha pa moraš malo glasnije reć...Kad te ona proslijedi na šalter 52 onda traži Ferida. Ako nema Ferida, onda pitaj imal' Nurke. Ako Nurko nije tu, pitaj nek ti daju broj njegov pa onda fino s njim to završi.