U Cinema Cityju
0

Osvojite kino ulaznice za svjetsku premijeru filma "Paklene ulice: Hobbs & Shaw"

L. K.
Cinema City najbržim čitaocima portala Klix.ba poklanja ulaznice za svjetsku premijeru filma "Paklene ulice: Hobbs & Shaw".

Nagrađujemo dva čitatelja sa po dvije kino ulaznice za svjetsku premijeru akcijske avanture "Paklene ulice: Hobbs & Shaw" 1. augusta u 20:00 sati u Cinema Cityju.

Sve zainteresirane molimo da svoje podatke, ime i prezime i broj telefona pošalju na e-mail: [email protected] sa naznakom "Nagradna igra".

Dobitnici ulaznica bit će obaviješteni o načinu preuzimanja svojih nagrada.

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom svijeta, franšiza "Paklene ulice" (Fast & Furious) sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge Luk Hobbsa i Dekarda Shawa u filmu "PAKLENE ULICE - HOBBS & SHAW".

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobbs (Dwayne Johnson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Shaw (Jason Statham), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu Paklene ulice 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unapređeni, cyber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanessa Kirby), koja je zapravo sestra Dekarda Shawa, dva zakleta neprijatelja Hobbs i Shaw moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice...