Izgubio se tokom izleta na kajaku
0
Oskarovac Russell Crowe nakon više sati spašen iz mora
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@4commi ...ništa se ti ne sekiraj...dok me dostigneš :)...ako me dostigneš...
\"To nije bilo pravo spašavanje, samo pružanje ruke\", rekao je Robert Swieciki, službenik Obalne straže. Ali kiksov novinarcic zna bolje naravno: \"Oskarovac Russell Crowe nakon više sati spašen iz mora\"
Ima li ijednog clanka, a da ti nisi na njemu ostavio komentar ? Radis li ista drugo u zivotu ? Je li ti to neka dusevna hrana ili si u nekoj drzavnoj firmi, instituciji, pa besposliicaris, i svoj \"posao\" radis na kix.ba, umjesto u kancelariji !
to mozes znat samo ako sam sjedis 24h i komentiras clanke... koji si ti i-.di-oot :D
Šta, nije ih prebio nakon toga? wow.
...ko ratardirani commi...koji nema pametnijeg posla nego visiti 24h na klixu i komentirat clanke...
...ko nesretni česi po bračkom kanalu...