Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
And the Winner is KUDUZ. Twelve Oscars
Parazit je odlican film. Vjevoatno najbolji film 2019 godine. Svaka preporuka da se pregleda
Volim što Džoker nije dobio ovu nagradu samo radi svih onih hipstera (a ima ih i na Klixu) što su govorili mjesecima "Džoker nije za svakoga, moraš ga razumijeti" jer tepaju sebi da su tokiko pametni pa jedini sposobni da razumiju film.
@JimmyHadzic11 Upravu si druže, rečenica "Moraš ga razumjeti" je obično sinonim za film koji je njesra🙂
@JimmyHadzic11 puši kitu retarde
Viki vasar za bogate
Parazit je dobio Oskara zbog političke korektnosti i solidarnosti sa situacijom sa virusom koji napada žutu rasu. Inače, film je jako teško pratiti zbog likova koji nevjerojatno sliče jedni na druge.
Kako su izignorisali The Irishmana samo zbog toga sto je netflixov i sto kina nisu zaradila na njemu, a bolji je od svih nabrojanih
@boshniak film koji smara tri i po sata, to sto u njemu glume glumacke velicine ne cini ga najboljim, Parizit je sigurno dobar film, sad jel za nagradu ili ne to mi je svejedno, ali sigurno dobar... jer i poskar je poput nobela dobija ga svak
Al Pacino i Robert de Niro su za mene dva najbolja glumca svih vremena, ali ovaj film je rinaka. Primjer jos jednog uzasnog filma u kojem su obojica glumili je Righteous kill. Ostali im svi valjaju.
Zar ima da još ovo neko prati
Onoj glupavoj svabici Oscara pored S. Johanson i C. Teron...niđe veze bgm
Sad kad je Hadihafizbey ministar cooltoore,mozemo i mi ocekivati oscara,hehe.
@autsajder to je kategorija lordova...
super nek ste nam rekli sad se svi ljepo vratimo u surovu realnost koja je pred nama
1917 svijet izmislio za Parazita...
važno je da pada cijena nafte
Parazit, sasvim zasluženo...
Nek je vala i Brad Pitt napokon dobio Oscara.
Znao sam da Parasite mora osvojiti Oscara ove godine jer nema drugog nacina da se Akademija pokaze kao kompetentna.Morate biti svjesni da je prvi put da Koreanski film osvoji glavnu nagradu i to znaci da je Parasite dosta ,dosta puta bolji od konkurencije.Ljudi,počastite se i pogledajte ovo remek djelo.
Tarantino babo!!
Parasite i Ničija Zemlja imaju nešto zajedničko. Oskara za najbolji film sa neengleskog područja.
Parasite je prvi "strani" film koji je osvojio glavnog Oscara, mi smo osvojili Oscara u kategoriji "Strani filmovi".
Oj jest. Jbg