Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprah sudje maloprije!
Apsolutno netačno. Ovo je najnoviji post Oprah na Twitteru: In bed with flu since Oscar show. Hearing reports that I\'m taking show to Cairo. NOT TRUE. Have no plans to do so.
Ovoj zeni bas neko treba reci kada je dosta! :P
medijska invazija je počela !!!
imam osjecaj da bi uskoro i kod nas mogla doci..:D:D...
Tito je bio mason, srbi su masoni, sve u cemu je bilo vecina srba, vrhovni politicari su bili masoni :D
Lagumdzija je mason :D
Oprah je dio masonske masinerije. Nije slucajnost da ona ide u Egipat. :)
Oslobodi nam Divjaka,ako si toliko poznata p.i.č.k.a!
A Djeko i Divijak , oceli oni biti gosti ? Nemre to brz njiha proci !
Ja volim samo sebe,jedinu sebe...koliko moraš biti glup da gledaš ovu ženu i njene \"šouoe\"...potpuni kič !!!
interesantno da sarajevo-x se sjeti da stavi Divjaka na vrhovnu vijest, a NEZAVISNOST BiH da nije bila na vrhovnoj vijesti..... zao mi je zbog Divjaka, neka je na vrhovnoj vijesti, ali vidi se da Jugonostalgicari sarajevo-x su ustvari lojalni Jugoslaviji i stvaranju nove Srboslavije, i ne osjecaju se ni mrvice BIH gradjanima.