Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je poceo politikom da se bavi, ovaj oskar je bio manji od Leondarda
Pa svi su znali ko je pojednik .
Sta su vam "miolioni"? Jel to neka bolest?
Vidi ti naše Jade i Willa... Nezadovoljstvo što nisu i oni u toku proteklih godina dobili Oscara pa ukazuju na rasizam. Zaboravili valjda na Oscarovce Denzu, Freemana, Lupitu, Cubu Jr., Jamie Foxxa, Whoopi i ostale... Ili možda oni nisu dovoljno crni za Jadu i Willa.
Problem rasizma jos dugo nije rijesen. Bez obzira na Willa i njegovu suprugu.
@Navijac_BiH Naravno, to stoji. Problem rasizma, nacionalizma, šovinizma i ostalih -izama nije riješen i nisam optimistična da će ikada biti riješen. Ali ovo što su Smithovi uradili je tipično skretanje pažnje na sebe i nezadovoljstvo što u svojoj kući nemaju jednog zlatnog kipića...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svemu dodje kraj :P