Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači cca 20 miliona pedera je gledalo
Uvjek sam se i pitao ko gleda ovaj treš...
Koga zabolje patka za Americka sranja! Ionako naprave 1% dobrih filmova,ostalo je sve klasicno holivudsko smece koje sam ja licno odavno prestao gledati.Za prave ljubitelje filma trenutno je mnogo bolja evropska,pa cak i juznoamericka produkcija.
i to im je puno, nek se udaraju nogom u guzicu
smece na kraju zavrsi gdje mu je mjesto. kad je hurt locker onomad dobio oskara vidjelo se da vise tu nema kvalitet vec politika i onda sve gore i gore
26,5 miliona znatizeljnih zena koje vole da gledaju skupocjene haljine. Broj se smanjuje, ali je situacija jos uvijek zabrinjavajuca.
Naravno da će opasti gledanost, kad su uništili svaki smisao dodjele Oscara, pokušajem da budu politički korektni. Prvo ka'e ne smije bit dodjela oskara ako nema crnca nominovanog. Džaba što ima 100 boljih uloga bijelih ljudi te godine, mora bit crnac. Zatim ova feministička sranja... Ljevičari su uništili Eurosong, uništavaju evo i dodjelu oskara. Uništiće apsolutno sve što se uništiti može, jer to im je valjda i cilj.
@Vicious Na kakvim aparatima? Samo smo još jači i još ujedinjeniji. Desničari, koji su inače jedni drugima protivnici, će se ujediniti kako bi stali u kraj ovoj pogani u društvu. Prije bi sa vlahom sjedio za stolom nego sa lgbt-av-mjau-femino-ljevičarima.