Film/TV
13

"Ona ludo pati": Novi spot benda Psihomodo Pop kao mali film

Klix.ba
Nakon promocije aktualnog albuma "Čiribu čiriba" u zagrebačkom Domu sportova, Psihomodo Pop se vraćaju na sami vrh hrvatske muzičke scene.

Nakon uspješnih singlova "Zločest k'o pas", "Donna" i "Bejbi", zagrebački bend Psihomodo Pop donosi novi video za pjesmu "Ona ludo pati", kojim, uz glavnu protagonisticu, glumicu Juditu Franković završavaju trilogiju.

Od otmice iz cirkusa u "Donni" i nimalo mirnog zajedničkog života u "Bejbi", u novom videospotu s odmakom od osam godina, Gobac i Judita imaju tri sina rockera, Bojana, Demiana i Kikija, s kojima nimalo nije dosadno. Da ženu ne mogu izluditi samo djeca, dokazali su i ostali članovi Psihomodo Popa koji se u spotu pojavljuju u ulogama ludih stričeva.

"Mislim da sam zaista imala privilegiju raditi sa Psihomodo Popom i Gonzom. Napravili smo zapravo tri mala filma i jedva čekam vidjeti ih sve zajedno, jer svaki za sebe priča svoju priču, a opet sva tri zajedno čine zaokruženu cjelinu. Moram priznati da nakon cijele suradnje ludo patim što smo završili priču, a opet pjesme benda i spotovi ostaju, pa tako ni priča nikada nije gotova. Na setu smo ovaj put imali klince i jedva čekam priliku da jednom svojim klincima ispričam rock & roll koji nam se dogodio na sva tri snimanja", izjavila je Judita Franković nakon završetka snimanja.