Malci i Gru
7

Omiljeni animirani film "Grozan ja 3" stiže u bh. kina 24. juna

Klix.ba
Na radost svih, a posebno mališana, omiljeni likovi iz franšize "Grozan ja" stižu uskoro u naša kina, u potpuno novoj avanturi, saopćeno je iz Una filma.

"Grozan ja 3" (Despicable Me 3) počet će se prikazivati u pretpremijernom periodu od 24. do 28. juna u Cinema City Sarajevo, Cineplexx Palas Banja Luka i Multiplex Ekran Zenica.

Illumination, koji je publici donio "Grozan ja" i najveće animirane hitove 2013. i 2015, "Grozan ja 2" i "Malce", nastavlja avanture Grua, Lucy, njihovih predivnih kćerkica – Margo, Edith i Agnes – i Malaca u filmu "Grozan ja 3".

Nakon što je otpušten iz Lige protiv zlikovaca, zbog neuspjeha da uhvati posljednjeg lošeg momka koji je priprijetio cijelom čovječanstvu, Gru ulazi u veliku krizu identiteta. Ali kada se misteriozni stranac pojavi kako bi obavijestio Grua da ima davno izgubljenog brata blizanca – koji očajnički želi da krene stopama svog brata Grua – nekadašnji super negativac će ponovo otkriti kako je dobro biti loš.

Od 29. juna "Grozan ja 3" prikazivat će se na redovnom repertoaru svih kina i više od 20 gradova i mjesta putem mobilne kino opreme i to u 2D i 3D formatima. Izaberite omiljeni način uživanja u nezaboravnom nastavku filmskog hita i na vrijeme kupite karte za kino za cijelu porodicu!