Može li biti kao prije?
18

Održana premijera nastavka "Sexa i grada", gledatelji nisu oduševljeni novim epizodama

I. B.
Twitter/And Just Like That
Twitter/And Just Like That
Sinoć je održana dugoočekivana svjetska premijera "And Just Like That", nastavka popularne serije "Sex i grad".

Ekipa serije okupila se u New Yorku, a obožavatelje su oduševili modnim izborima. Ipak, kada je riječ o samoj seriji - čini se da su utisci podijeljeni.

U centru pažnje našla se Sarah Jessica Parker, glavna protagonistica serije koja utjelovljuje lik Carrie.

Sarah je za premijeru odabrala kreaciju omiljenog dizajnera Oscara de la Rente, kakva baš priliči njenom liku. Pozirajući s partnerom iz serije, glumcem Chris Nothom dodatno su oduševili obožavatelje, pokazavši da su i u stvarnom životu jako dobri prijatelji.

Pojavom su oduševile i Cynthia Nixon i Kristen Davis, a pored njih zablistali su i Sara Ramirez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson i Evan Handler.

Ipak, kad je riječ o samoj seriji, prvi utisci gledatelja pomalo su razočaravajući.

Oprez! U nastavku teksta mogući su spoileri

Popularna serija završila je 2004. godine, no sve do danas mogli smo iznova i iznova gledati reprize njenih epizoda. Kako to obično ide, neki se slažu da je nakon uspješnice - bolje stati, nego razočarati pokušajima da serija bude kao što je bila ranije.

Pored toga što su razdovojili prijateljice - glumica Kim Catrall, koja je utjelovila lik Samanthe, ne pojavljuje se u novim nastavcima - gledatelje su razočarale i druge pojedinosti.

Sudeći po komentarima, gledatelji su se složili kako je život dama u godinama Carrie, Mirande i Charlotte, mogao biti prikazan puno zanimljivijim. Kako kažu, "And Just Like That" izgleda poput standardne drame sa tek ponekom šalom.

Pojavljuje se dosta novih likova, koje zauzimaju vlastitu ulogu u seriji i pomalo "kvare" prethodnu koncepciju.

"Skroz su promijenili svoj fokus, a sex nisu maknuli samo iz naslova, nego i iz cijele serije", jedan je od osvrta.

"Brakovi su nesretni - ako su uopšte potrajali, a prijateljstva kao da su izblijedjela", još je jedan od komentara.

Ipak, neki su jedva dočekali nastavke omiljene serije te za istu tvrde da je bolja nego ranije.

"Izgledaju besprijekorno, kao da nisu pauzirale tolike godine", "Napokon, moja omiljena serija", "Uživala sam gledajući", glasili su neki komentari.

Podsjećamo, "And Just Like That" prati poznate Njujorčanke u njihovim pedesetim te avanture s kojima se susreću sve žene u tom poglavlju života.