Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ufff kakve ovdje pi..e dolaze u hotel, aaaaaaaaa 🥵🥵😳😳
Pa nerade ni druga kina🤔
kakav je ovo 3d na slici? ne izgleda izvedeni objekat ovako
Odakle im ideja da gradu treba ovo, pa ni cinema city nije nikad popunjen do kraja, kakvi mi i film
@Mallton1385 Zivimo li mi u istom gradu? Vikendom se ulaznice prodaju kao halva
To je bilo logično i prije dva dana kada je izašao tekst o otvaranju za par dana. Al naknadna pamet, šta li ;)
Jeli to nema drugih filmova osim James Bonda? Imate novi od Christophera Nollana. Mogli ste tim filmom otvoriti multiplex. Film se uveliko prikazuje u hrvatskim kinima, ali nasi bimlezi misle da je samo James Bond vrijedan otvaranja kina. A to sto je Christopher Nollan jedan od najvećih reditelja današnjice, ništa.
Neka je hucka oko Teneta. izgleda da im je cinestar ukrao distributera, a cinestar nece da otvori u bosni... Cineplexx banjaluka takodjer neprikazuje tenet, new mutants, unhinged...nesto cudno se desava
Joj nehljeba. Jučer pišu kako se otvara za mjesec, sad odjednom promjena. Kao jučer se nije znalo za koronavirus.
@d31k5 nesta smrdi
hvala Allahu na svakom kinu ...aBd jos vise da ih otvorimo
Lijepo su okolo uredili. A drago mi sto su i gore na Atmejdanu onaj jedan dio za parking zatvorili i malo zelene povrsine obogatili. Pozitivan primjer!!