Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Men je dobar bio. Ovo je film da se zabavis. Ne znam sta ste vi ocekivali? Nesto za Oskara? -
kojih deset pipaka.bola ima ih samo 4. ko je piso ovaj clanak
nemojte dzaba trositi pare. film je sranje. nisam vece gluposti vidio odavno.
Najvece sranje koje je ikad moglo bit napravljeno. Sve pokrali iz Supremena, a ona scena na vrhu zgrade je kao King Kong. Sranje. A glumci, nemaju pojma o glumi. A vala ni reziser nema pojma o kvalitetu.
JEBITE SE SVI KOJI STE PROTIV SPIDER-MAN-a!!!baš je FENOMENALAN.drugo je to što kino nevalja. P.S.OBAVEZNO POGLEDAJTE 1 I 2 DIO.
pa ja, juce su drzali 21 gram, a igrao spiderman!
ma nebi u Unitic otisla vise ni za zivu glavu, odes pogledati film za koji si kupio kartu i onda se sjebes kad vidis da ne igra taj nego neki lijevi, seljacine ne znaju ni posao raditi kako treba
sad sam ga gledao, izbjeci po svaku cijenu. uzas
hajd sve al petaka jaaaroooo
jos jedno americko sranje
koliko ja znam u uniticu od danas pocinje 21 gram!
film je katastrofa ljudi sjebacete se ako ga budete gledali