Zabava za sve
0

Od 6. juna na repertoar Cinema Cityja stižu tri nova filmska naslova

Klix.ba
Početkom juna na repertoaru kina Cinema City možete pogledati tri nova filma: "Tajne avature kućnih ljubimaca 2", "Teen Spirit" i "Dark Phoenix".

"Dark Phoenix" je akcijska avantura, SF, u kojoj glavne uloge tumače Sophie Turner, Jennifer Lawrence, James McAvoy.

U novom nastavku "X-men: Dark Phonix", X-Meni se suočavaju s njihovim najnevjerovatnijim i najmoćnijim neprijateljem, jednom od njih, Jean Gray. Tijekom spasilačke misije u svemiru, Jean je gotovo ubijena kada je pogođena tajanstvenom kozmičkom silom. Kada se vrati kući, ta sila je učini još moćnijom, ali postaje i nestabilnija. U borbi s novom silom, Jean oslobađa moći koje ne može kontrolirati i razumijeti.

Budući da je Jean izvan kontrole, povrijedit će one koje najviše voli te uništiti sve veze koje drže X-mene zajedno. Sada, kada im se porodica raspala, morat će naći način da se ponovno ujedine, ne samo kako bi spasili Jean, već da spase planet od vanzemaljaca koji žele zavladati galaksijom.

"Tajne avature kućnih ljubimaca 2" je novi nastavak animirane avanture u režiji Chrisa Renauda i Jonathana del Vala. "Tajne avanture kućnih ljubimaca 2" prati dobro poznatu priču iz 2016. godine koju smo voljeli gledajući blockbuster o životu kućnih ljubimaca koji oni vode kada njihovi vlasnici nisu tu.

Ekipa koja je napravila jednu od najvoljenijih animiranih avantura sada nam predstavlja nastavak filma koji je imao najbolje kino otvaranje kada je originalni film u pitanju.

"Teen Spirit" je muzička drama u kojoj glavne uloge tumače Elle Fanning, Rebecca Hall, Millie Brady. Film donosi priču o Violet koja je sramežljiva tinejdžerica i koja sanja da pobjegne iz svog malog grada i slijedi svoju strast da pjeva. Uz pomoć mentora, odlazi na lokalno takmičenje u pjevanju koje će testirati njen integritet, talent i ambiciju. "Teen Spirit" je intrigantna i moderna priče o Pepeljugi s odličnom pop muzikom u pozadini.

Pored četiri nova filmska naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniji akcijski triler "John Wick 3: Parabellum" s Keanu Reevesom i Halle Berry u glavnim ulogama, zatim akcijsku avanturu "Aladin" sa Will Smithom, Mena Massoudom i Naomi Scott u glavnim ulogama, te akcijsku avanturu "Godzilla II: Kralj zvijeri" u kojoj glavne uloge tumače Vera Farmiga, Millie Bobby Brown i Sally Hawkins.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su još animirani hitovi "Park čudesa" i "Pokemon: Detektiv Pikachu".

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu.