Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
No, najveća gledanost, bila je u trenutku kada su kandidati pokušali zapaliti vatru. Grohotom se smijem !
kakvo je ovo reklamiranje obna ? Sad i u clanke stavljate reklame.. eh svasta Za obn.. toliko ste gledani da ocajno se reklamirate po alternativnim medijima.. ne bih vas gledao ni za pare
ma to samo gledaju psihički poremećene osobe
Survivor je super kakve gluposti prikazuju druge televizije.. bolje ovo nego silni TURBO FOLK na drugim televizijama..
Samo jos uspaljena djeca bez zivota,gledaju survivor i dr.ka.ju k.u.r.c.ic svoj s dva prsta ...na sta se lozite...na trebe u tangama.. ??? pa dajte molim vas, svaka djevojka u tangama je s.e.xy... niđe veze da stojim pred tv-om i gledam ko ce ispasti mangup a ko pametan...il da budem pacenik i da buljim u TV sto se neka nag.u.zi u tangama...jel vam to zivot ??? ovo je prava tinejđerska emisija..ovo od insana napravi degenerika, zagl.u.pljuje ljude bas ko one safunjice na TV-u..
Kako ste vi naivni ,vi što gledate ovo njesra ! Ovo snimljeno mjesecima prije puštanja ! Tako je bilo i prošli put pa se nekako saznalo ko je pobjednik a nije ni završio show ! njeSra ba ! Treba bojkovati OBN !
ja cu da gledam sve dok STANIJA ne ispadne.. cjelu noc se patiti da zapale vatru, to je bilo prava stvar..\' jedva cekam drugu epizodu
SUPER je bilo ..steta sto nije neki bosnjak mus.liman ali i ovako je kul
* po licenci
Naravno da ce biti gledano, kad je emisija radjena po licencu, i iz druge drzave. Zasto nije nista gledano nista sto je radjeno u domacoj ZNJ produkciji obn-a? Ne znam zapitaju li se oni ikad? Koje dno od televizije covjece..
Svakome ko snima, producira, emituje i gleda ovaj i njemu slicne \"reality\" programe zelim dug zivot i sporu i bolnu smrt.
P R V I
Sami su u emisiji telering preksinoć pričali kako je na uzorku od 470 piplmetara koji mjere gledanost nemoguće utvrditi koliko je i ko gledan.Kako li izmjeriše ovo kod paljenja vatre????????? Brdo isluženih krembila koji pošto poto traže medijski prostor. FUJ
Jaooooo super, OBN Televizija definitivno ima najbolji program,a s ovim SURVIVOR-om su postigli pun pogodak, pa sam TV kao što je OBN TV može kupiti SURVIVOR, kad se samo pogledaju njihovi reklamni blokovi i reklamni blokovi konkurencije, vidi se koliko su jaki....sve najjače brendove imaju ..... SURVIVOR...SURVIVOR....SURVIVOR....:)
ne bi ovo njesra gledo da mi penziono uplacuju ...