Povratak omiljenih likova
41

Obožavali ste seriju "The Big Bang Theory"? HBO najavio da uskoro stiže spin-off

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Mnogima omiljena humoristična serija "The Big Bang Theory" koja se emitovala od 2007. do 2019. godine dobit će još jedan spin-off, potvrdio je HBO.

Kreator serije "The Big Bang Theory" Chuck Lorre potvrdio je za Variety da je nova humoristična serija trenutno u ranoj fazi razvoja. Serija će se nadovezati na radnju prve verzije, kao i njen drugi spin-off "Young Sheldon".

Vijest je objavljena u sklopu press dana Warner Brosa i Discoveryja gdje su najavili svoju novu streaming uslugu. Novi projekat mogao bi se emitovati na Maxu, rebrendiranoj platformi kompanije koja kombinuje HBO Max i Discovery+.

Tokom prezentacije nisu otkriveni nikakvi detalji radnje. Premda ništa nije određeno, vjeruje se da se radi o seriji od sat vremena s uglavnom novom glumačkom postavom s potencijalom da se poznate zvijezde "Big Banga" pojave u nekoliko epizoda.

Originalna serija emitirana je na CBS-u u 12 sezona od 2007. do 2019. godine nakon što su uspjeli privući milione gledalaca.

Finale serije gledalo je nevjerovatnih 18 miliona ljudi u SAD-u, prenosi Variety, što je natjeralo Lorrea da kreira prvi spin-off "Young Sheldon" 2017. godine. Serija je sada u svojoj šestoj sezoni, a potvrđeno je i snimanje sedme.