Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Prema istinitim događajima" ne znači da film prikazuje sve kako je bilo identično (nije dokumentarac) već da koristi osnovnu temu i likove, a sve ostalo je dramaturgija tj. pakovanje u celofan da se dopadne publici.
Copy/paste sa index.hr...!!! https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2145692
Bilo jednom u Hollywoodu je katastrofa, ima ona jedna scena kad Brad Pitt dođe da vidi nakog lika ovi mu kazu nije tu bolestan je poludio je a on im kaze nema veze daj da ga vidim.. sve ostalo je sranje ove druge nisam ni gledao nit namjeravam
Nije na listi ali preporučujem film Togo (Willem Dafoe) urađen isto po istinitoj priči, odličan film!
sad Sam pregledala trailer , izgleda zanimljivo. hvala
Irishman dobar
Kuduz
Hotel Mumbai me mnogo iznenadio, jako dobar i napet film. Preporucujem ga
taj sam jedini i gledala. pogledaj seriju "When they see us". nećeš se pokajati