Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako kazu. Gal ne zna glumit, ale lijepo je gledat. Za glumu je tu Chris Pine. ( tako je bilo u jedinici).
Nema žene ko Lynda Carter kad je bila wonder woman.
@alenvilic uporedi samo Predatora sa Svarcenegerom i ovog najnovijeg i sve ce ti biti jasno. Uporedi Betmena sa Betmen vs Supermen itd itd ...
DC 🦇Batman🦇 je vrijedniji od svih sranja iz Marvela, izuzetak jedino Spideman😉
@adidasoni iron man je najbolji ako volite tu vrstu filmova prvo glumčina je Robert ostali manje više
@adidason marvelovi filmovi su puno bolji jer su uglavnom junaci ljudi sa unapredjenim sposobnostima a u DC svi sem betmena sa druge planete. Zatim imaju poveznice jedni sa drugima i vise su mi zanimljiviji
@Geograf moj najdrazi zanr je Sci-Fi. Mozes li vidjeti razliku od prijasnjih i sadasnjih Sci-Fi filmova ? Prijasnji su koliko toliko bili logicni i imali su neku tematiku i pricu, sadasnji su videoigrice sa scenarijem od 5 stranica, trecina filma prodje u samaranju negativaca. Glavni junaci su neunistivi a plitki , gluma nikakva, sve je u kompjuterizovanim efektima, nije ni cudo sto je onaj bivsi kecer najplaceniji "glumac"
atomic blonde...muzika barem
Žena je avion, pametna i sposobna al ovi DC filmovi su sranje
I šlajfaj na Tanosa🤣🤣🤣
trenutak filma u kojem ona stitom odbija tenkovsku granatu i narukvicama odbija metke iz puskmitraljeza je trenutak kad sam prestao gledati americku kinematiografiju i posvetio se europskoj koja nema love za preseravanja ali zato u prvi plan dolazi gluma i radnja filma.
@bbb Sta ocekujes u Sci-Fi filmovima? Izaberi zanr drama, triler ili nesto tako pa ocekuj glumu.
To je nabolji dio filma...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)