Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam da vidim kako ce babuka to odigrat
Neke ljude poslije godina i godina medijskog kreveljenja i pravljenja grimasa ne možeš da doživiš ozbiljno uz sav njegov trud.
Jednom mi rece jedan lik za njega da samo zna dobro grimase praviti,za mene je on glumcina. Ni Mustafu Nadarevica nismo vidjali u komedijama pa je perfektno odglumio Izeta F.
Napokon povratak na scenu jednog od , po mom mišljenju, najboljih glumaca svih vremena. Ima kvalitet, šarm i karizmu, dobre fore i fazone i vjerujem da smo mu svi zahvalni što nam je hiljadu puta izazvao smijeh na lice.
Napokon film u kojem ne pravi budalu od sebe. Carrey je po meni glumčina, i dobar lik sudeći po intervjuima nekim koje sam gledao.
Mora da CE glumci na snimanju pomrijet od smijeha ponavljat CE scene vise nego na filmovima cheki chena
talenat koji moze da glumi u drami,trileru,komediji.
Kad može Will Smith što ne bi i ovaj majstor
Tesko da cu te shvatit ozbiljno, nazalost!
izvanredni glumac koji već duže vrijeme nije dobio neku ozbiljnu ulogu da se ostvari, nadam se da će mu ponovno krenuti sa ovom ulogom.