Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj skrim, ju skrim, vi skrim. For ajs krim :)
Odlican film, gledao sam ga na SFF-u, prica je skoro pa za ne povjerovati. Nakon projekcije smo imali priliku pitati par pitanja bubnjara koji je dosao na projekciju i UN Chief of Security koji je bio zaduzen za njih, jednostano ne ponovljivo iskustvo. Toplo preporucujem film!
Hvala Bruce, hvala ko je napravio film. Od trailera suza krene. Pobjegao sa igmana da budem na koncertu. Da bi bio na radnoj remperaturi nacugo se kolonjske i nagutao raznih analgetika. Sutra imao pratnju vojne policije do igmana. Screeeem for me Sarajevooo!!!!!
Odlican film,bravo za ekipu ,bravo za ljude koji pricaju svoje price i one koji su pricali price za one kojih vise nema sa nama.I naravno "Wo-oooo-o-ooo-OOO-OOOOO-OOOOOO-OOU"
Video od trailer-a kod mene ne radi?
@Velez4za imas desno na ekranu kurblu da pokrenes trailer.
Ne znamo kako cemo to izvesti , ali skontat cemo nesto Kad pricas o Brusu ustanes i sjednes pa ustanes ponovo i izgovoris ime :)
bruce dickinson je kralj!!!!
nadam se da ce s maidenom doci u bih. jer u splitu su napravili extra svirku.
Nemam vode i grijanja...baš ---"Scream For Me Sarajevo"