Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znaju vise sta ce izmisljati
Pocet cu gledat kad ubace Zagora
komletna prica ide ovako: zach snyder je 2016. gog snimio oko 4h materijala; WB se prepao nakon reakcija da je BvS premracan, i naredio snyderu da prepravi film, on to uporno odbijao, a nakon sto mu se kcerka ubila, wb to iskoristio da ga odstrani... Film dodijeljen Weadonu koji je napisao i snimio vecini onog sto smo vidjeli 2017. u kinima. Tad je koristeno svega 20ak minuta originalnog snyderovog materijala. Sad dobijamo kompletnu njegovu viziji.
Nemoj zaboraviti najbolji dio. Wheadon je nakon snimanja zvao Henryja Cavilla nazad na set da snimi nove scene, a on je pustio brkove za drugi film i odbio je ih je obrijati. Pa su mu usta morali prepraviti na CGI. To se vidi tokom čitavog filma i postala sprdancija svoje vrste. A film je bio užasan.
Kakav crni Justice League, hocemo vise vijesti o Mostaru, da znamo kako disu, sta jedu, s kim se druze, sve!!!