Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovo nije izaslo prosle godine? Ili je to "drugi film"?
Podjoh ja pitati, zar ovo nije bilo na HBO ima i 6 mjeseci
"Reditelj Andy Seriks uspio je napraviti avanturu koja se posebno svidjela engleskom književniku Rudyardu Kiplingu, nobelovcu koji je 1893. počeo objavljivati zanimljive priče o džungli" - kolko je Kiplingu godina, 150? Wtf? Andy je inače Gollum iz LOTR ;)
Ma covjek u najboljim godinama...
Btw prije godinu i pol izasao film “The Jungle Book”, ista tema, sve isto... i sad opet?! Ne kontam, kao ponestaje tema za filmove??? Pa ima toliko predobrih igrica na osnovu kojih bi se mogao napraviti film, a oni po treci put prave Knjigu o dzungli....
" mowgli smo i mi bas kao i svi "
i ovaj tigar poceo ginut ko uncle Ben u spidermanu...Znaci, svake godine novi film, i svake godine po jednom zagine
Pa mačor ima devet života, edukuj se malo.
I Kino vise nije ono sto je bilo. Mogli, Spiderman, Transformersi, Pederi i p.m.
hahah
Knjiga o džungli ili autobiografska priča jednog četalja koji se ne kupa, živi u šumi, ne može se prilagoditi civilizaciji.
nek Mowgli pokuša preživjet pod bakirovom i čovićevom vlasti. uskoro bi shvatio da je džungla laganica :)