Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Friends : The Botox
Lisa je okej, prirodno žena izgleda, ali ove dvije.. Jennifer je meni inače jedna od najprecjenjenijih glumica, nikad nije bila ništa posebno, sad se dokrajčila ovom plastikom
Neponovljivo ideja casting scenarij, neponovljivi...
Pozdrav za sve koji su dozivjeli ovakva prijateljstva prije lajkanja pisanja nebuloza lajanja u komentarima i buljenja u mobitele non stop.
Ćitam bune se što nejma nijenog crnca u seriji. Stvarno ćudno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rijetko sovinisticka, nehumoristicna, rasisticka i totalno povrsna serija koja ima milijardu fanova...
Chandler propo strasno.
Super serija inace. Nisam fan “reuniona” ali mozda bude zanimljivo. 😁
Jao vidi plastike, vidi botoxa... Kakav uzas od ljudi. Nisu svjesni da bi bili jos lijepi da se nisu dali po noz. Bolest ....
NajNEsmijesnija serija ikada pored Alfa. Dajte nam britanski humor, ne ovaj americki nesmijesni. Nisam vidio americke serije ili filma koji su bili smijesni, osim legendi Charlie Chaplin, Buster Keaton, ali to su druga vremena i drugi pristup. Ove sit komedije su bazicno one liners, koji su kao spontani uz fake laughter.
Zavisi, ako nisi gledao Seinfilda, onda grijesis oko Americkog humora.
Koja skupina iritantnih likova sa užasno lošim humorom i nasilu nabacivanih fora . Nešto najodvratnije od svih sitcoma ikada. Užas živi , ali to je moje misljenje. Sa druge strane ekstra popularno i voljeno od strane mase ljudi na ovom svijetu. Ali opet to govori kakva je većina stanovnika ovog svijeta i tada je već lagano počelo tabanje staze idiokracije koja danas dostiže vrhunac kako sa programima i svime što se plasira na Tv.u.
Kad kažu sezona, onda očekujem više epizoda, ali to nigdje ne vidim. nije klasičan nastavak vec kao sjecanaj, razgovor itd. Jesam li sta pogresno shvatio?
Ćitam bune se što nejma nijenog crnca u seriji. Stvarno ćudno.
During the commercial breaks for FRIENDS , the entire cast would chant Hail Satan...Hail Satan...
mathewa koks ubio ;(