Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatrudniću u iščekivanju ovog "genijalnog" ostvarenja :)))))
Trebaš li dodatni podsticaj?
Nije nam ni trebao ovaj video, klix je to sve tako "slikovito" opisao!
"Obnovljen novi trailer" - e moj klikŠe ko za tebe piše...
ovaj film tj. knjiga i serija dr. House su dokaz da žene vole muškarce koji ih zlostavljaju
Odlomak sa neta :)) ,smijem li ?? Zarijem ruke u njegovu kosu, usnama strastveno dodirujući njegove, proždirući ga, uživajući u dodiru njegova jezika na mojemu. A i on je isti, proždire me. Božanstveno je. Iznenada me uspravi u sjedeći položaj, zgrabi rub moje majice, skine mi je preko glave i baci na pod. 'Želim te osjetiti', pohlepno kaže usana prislonjenih o moje, otkopčavajući mi grudnjak. Jednim glatkim pokretom ga skine i baci sa strane. Opet me baci na krevet i pritisne o madrac, ustima i rukom približavajući se mojim grudima. Stisnem prste u njegovoj kosi dok me usnama hvata za bradavicu i snažno povlači. Vrisnem od siline osjećaja koji mi se razlio tijelom i zbog kojega su mi se stisnuli svi mišići oko prepona. 'Da, dušo, daj da te čujem', promrmlja usnama prislonjen o moju uzavrelu kožu. Čovječe, želim ga u sebi, odmah. Usnama se poigrava mojom bradavicom, povlači je, a ja se izvijam, migoljim i žudim za njim.....
Dostojevski nema šta :-D
pedeset nijansi sive boje, boje koje nam sudbinu kroje.. tebi i meni nove puteve da stvore, da ne budemo zatvoreni u uglu ove duhovne sobe.. dođi idemo zajedno, da se izgubimo i sanjamo.. zaboravimo sve loše.. budi moja aroma ljubavi, probudi svaki miris sreće.. s' tobom novi život kreće... samo ću pred tobom da klečem.. idemo u novi svijet, tamo daleko ti i ja gdje svaki cvijet niče za nas.. tvoje usne su slast, tvoj osmijeh je moj spas.. ti si moja slabost i moja snaga, moja loša a i ona dobra strana... ti si sunce cije zrake probadaju oblake sive, a kad te nema hvataju me krize.. jer ti si moja droga, da te nema ne bi bilo ni ovog sloga.. koga ću da prodam da te kupim, dozu ću da suzim, da te imam duže, da mi tvoje supstance bolji ugođaj pruže.. a moji osjećaji će da ti služe.. oko tebe će da kruže, čuvaju te od svega lošeg, svakom zlu će da zadaju kroše.. samo dođi, barem kroz moje snove prođi.. tebi pripadam, tebi se nadam, svaki stih za tebe ću da skladam..
ma dronfulje se sve nakostriješe kad čitaju ovakvo nešto. one bi istovremeno princa na bjelom konju i divljaka koji je penetrira bejzbol palicom. bogatog, lijepog i elegantnog gospodina koji se s vremena na vrijeme postane zvijer pa joj konektuje kablove za akumulator na bradavice dok je j.e.b.e. ili poštenog i poslušnog muža koji je opet s druge strane divljaka koji će je poslati u mp3 kad počne zvocati.. kad ima jedno, onda bi drugo, a kad ima drugo, žali za prvim i tako u krug.. a ovaj lik skonto fol i zgrnuo pare na knjizi pa će i na filmu.
Ja je malo procitao. Knjiga govori o tome kako se treba kara*, jebava* i kurvat. Sotonisticko sranje. Svodi se na blud i razvrat. Sranje.
*ebo ih trailer...
Klix najavljuje ovaj film kao da su Bogart i Bergman vaskrsnuli i snimaju Kazablanka 2.
Ima lik definisana leđa
Imal neko link sa kojim citatom iz te jebene knjige,da vidim šta je to
Eroticna knjiga, vjerujte da citati nisu primjereni za siri auditorij. Uglavnom, moze se na forumima naci misljenje pojedinaca koji su citali i isto tako neki izdvojeni citati, odnosno tim pojedincima omiljeni.
pokusaj erotike...
Sto se mene tice nemam prevelika ocekivanja sto se filma tice. Knjige sam citala i zna se da film nikad ne moze nadmasiti knjigu.
A knjiga kao valja?
Pa eto, ova triologija je rusila rekorde prodaje. Nista pretjerano niti je veliki propust ako se ne procita, dosta je nerealna ali po mom misljenju film ce biti promasaj. Ne vidim konkretnu radnju.Medjutim, sta publika trazi to joj se i ponudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo nije trailer, nego najava trailera! E fakat ste nepismeni novinari..