{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Obilježen treći rođendan FACE TV-a

Klix.ba
17.1.2015. u 12:58
8
Obilježen treći rođendan FACE TV-a
8
Sinoć je u novim prostorijama Face TV-a proslavljen treći rođendan prve bh. HD televizije. Prisutnima se obratio Senad Hadžifejzović, koji se zahvalio svim uposlenim, ali i vjernim gledaocima Facea, bez kojih, kako kaže, ne bi mogli napraviti ovakav uspjeh.
Nakon Senada Hadžifejzovića prisutnim se obratio i Slobodan Svrzo, prvi direktor programa Face TV-a.

Face televizija je dokazala kako mediji mogu biti neovisni i uspješni. Pružila je priliku mladim ljudima da uče od prvaka novinarstva, prepoznatljiva je po spektakularnim sportskim projektima, pregresivnim idejama kojih je sve više i po svemu sudeći blistava budućnost Facea je izvjesna.

Najvaljeni su novi projekti strane i domaće produkcije, tako da će naredna godina biti u znaku crvene, prve bh. HD televizije koja se slobodom, stavom i originalnošću izborila za povjerenje. Face TV se izborila za svoju slobodu I krupnim koracima nastavlja dalje.

"Iz domaće produkcije u narednom periodu preporučujemo: Baby FACE, Ćilimaru, Bosančici, Nedjeljni zabavnik i još mnoštvo drugih programskih sadržaja koji su u planu. Iz strane produkcije izdvajamo igrane serije: Crossing Lines, Mavi Kelebek (Plavi leptiri), dokumentarne serije: Istanbul, Jerusalem, Kamen i ljudi, Andaluzia... FACE godišnje ekskluzivno prenosi najmanje 12 velikih sportskih događaja. Ta ekskluzivnost nije slučajna već je namjenski i PR planirana od osnivanja televizije", rekli su nam na FACE TV-u.

FACE TV je prepoznatljiva i po velikim sportskim iznenađenjima koje pripremaju za gledaoce, što će nastaviti i u budućem periodu.

"Mi ne reproduciramo... mi stvaramo sadržaje uz zanimljive goste i pažljivo obrađene teme", poručili su iz FACE TV-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: