Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peter Jackson filmski genije 21 stoljeća
The Lord Of The Rings Trilogy je definitivno medju najboljim filmskim djelima na svijetu.Sto se tice Hobbita,An Unexpected Journey mi se ne svidja pretjerano.Ima previse komedije i neozbiljnih scena.Ne znam kako da to bolje objasnim.Nekako mi je vise kao kad se puknes smijat na ludorije i provale Timon i Pumba,eh to.Jer u pitanju je akcija i avantura Bilba i drustva.Naravno Peter Jackson je jedan od najboljih rezisera na svijetu pa mu se i ne zamjeri toliko.Hobbit The Desolation Of Smaug je bio veliki uspon i predobro filmsko djelo.Battle Of Five Armies ce bit sigurno jos bolji.Pozdrav svim ljubiteljima ove ljepote iz Tolkienovih pustolovina,prije sve The Lord Of The Rings trilogije.
dok se ovaj snimi i izađe, apsolutno se neću ničeg sjećati iz prethodnih filmova.
Uvijek postoji osvjezavanje pamcenja.Od TLOTR Trilogije do Hobbit Adventures.Viva la YIFY Torrents :)
e upravo to, šta bi čovjek bez the pirate bay i produkcije yify :)
Za ove dugometrazne-100-satne filmove treba slobodnog vremena.
Ko nije gledao obavezno gledati mada bi bolje bilo bolje procitati knjigu i tek se onda vidi kako je reziser maestralno odradio posao do najsitnijeg detalja prenio je radnju iz knjige na film
Kad bi bilo kakve sanse da snimi i Silmarilion ali male su sanse i jos sto je komplikovana radnja Al eto barem mozemo uzivati u dosadasnjim filmovima
Ako su mogli snimiti od Martina pjesmu leda i vatre ( Game of Thrones ), istina kao seriju ( jer je drugacije bilo nemoguce ), mogu i Silmarilion. Sudeci po trendovima snimanja filmova i serija istog ili sl. zanra, moze se svasta ocekivati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...i jope džaba sve...antologijski spektakli iz 60-ih, sa antičkom tematikom, i dalje nedostižni...
...a, jbg, liče, šta ću kad sam staromodan :)
...ejs, liče, ima nešto i u nostalgiji :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)