Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukusi su različiti ali vaše negodovanje da je serija smeće neče uticati na ljude koji imaju dozu inteligencije da bi mogli pratiti seriju sa razumijevanjem.Ja uživam u seriji a kome se ne sviđa ne znam zašto je u opšte gubio vremepostavljajući komentar.To je sedma umjetnost i ništa više.
Kakvo americko sranje i zatupljivanje ljudi.
Doza inteligencije??? Frajera ubiju i on oživi? Bajke i americka komercijala su obicno njesra, kao i tvoj komentar.
U večernjim satima poslovan čovjek dolazi u hotel u Crnoj Gori, uzme sobu i pita recepcionara: "Imate li buđenje telefonom?" Imamo. "Onda molim vas zovite me u 6 ujutro, imam važan sastanak u 8, ne smijem zakasniti. Recepcionar kaže, "nema problema, dakle u 6. U redu." Ode čovjek na spavanje. Zvoni telefon. "Halo, recepcija ovdje, jeste li vi htjeli buđenje u 6 ?" Da, jesam. Recepcija: "Ma ustaj nesrećo, već je podne."
Ovo je gora gluma od bosanskih youtubera jbttttt ali dobar marketinški trik
Ono kad dodjes do osme sezone i skontas na kakvu si glupost trosio vrijeme.