Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to od kina do kina, nisam znao, hvala na informaciji
Film ne valja 5 para. Veći smor nisam gledala u životu.
@šefica Margot Robbie pola filma se vozala u autu, i u jednom djelu filma sjela da gleda svoj film u kinu - to joj je cijela uloga. Imaju dvije scene: jedna sa Bruce Leejem, i druga na kraju samog filma koje su vrijedne spomena, ostalo teeeški smooor. Ovo je film za kišnog dana kad bukvalno nema ništa na programu osim dnevnika. E vrijedi ga pogledati umjesto dnevnika.
Njih dvojica su ovdje maestralni. Preporuka. Cisti QT film.
izuzetan film medjutim mnogima se neće svidjeti, nego ja ga u Tuzli u kinu gledao prije mjesec dana, šta je ovo pa ovoliko kasni u Sarajevu?
Covjek ima footfetish samo takav
Gledala vec, pokajala se. U opisu pise komedija. 3 % komedije, ostalo nekakva prisjecanja i nostalgija.
@onomatopeja Pogledaj The Beach Bum ako gledas stonere
@onomatopeja meni je bio dobar, mada ga nisam na početku kontao :D Ali bez Pite i Leonarda bio bi sra*je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)