Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naj emisija al ne ne volim samo sto su Velimira Kljunica izbacili
volio bi da se prijavim na ovaj show,da nesto probam,valja pokusati,iz tuzle sam,e volio bi znati kad je audicija za tuzlu i koje mjesto odrzavanja ovog showa i ukoliko sati da me obavijestite porukom na msnu.hvala.
ej pozz a o cemu se ovdje zapravo radi jbte nisam ja bas u toku danas sam tek cula za ovo sta se ovdje pjeva i ajd ako neko zna o cemu je rijec neka mi odg pls ajd pozz raja svimaaaa =)))
super ste
Saudin gura li gura, vi se ljutite kao ostali vise vride,on je vec pobjednik kad moze Laka na euru-viziju moze i Saudin biti zvijezda Hayata po izboru ljudi koji glasaju.Da mi je znati po cemu je Laka i koje su to glasovne mogucnosti da ode u Europu navodno poslao ga skolovan i inteligentan ziri,ma nemoj,,, Saudin je bolji od mnogih koji krece,,
ovo je skandal da savudin fetic prodje dalje pa to je zalosno kad on pjeva ja prebacim kanal neznam samo ko su ti seljaci sto misle da on dobro pjeva pa glasaju zanjega nebi me iznenadilo da on pobjedi
kandidati samo naprijed uz vas smo
Ja mislim da je sasvim dobro sto ce mladi imati priliku da se prijave na taj show(audiciju)steci prijateljstvo..i mozda postati profesionalni pjevaci..mada se to seve sada radi preko veze...
Svaka ti čast coolio, najbolji komentar koji sam vidio na sa-x :)
Ma ovo je sve karindžanje na isti fazon.. Samo naki talenti a zemlja u kurcu. Dabogda im talenti na mezarju bili.
najbolja TV u zemlji..
Nisam tip gledaoca koji gleda ovaj tip emisija, ali Hayat ima moju punu podrsku zbog ramazanskog programa koji je najbolji na teritoriji nase zemlje. Mozda to nekome nista ne znaci, ali meni, kao vjerniku muslimanu, je itekako bitno da li neka domaca televizija brine o meni kao vjerniku i o tom aspektu gledateljske publike. Svako ima pravo na svoje misljenje, naravno... :)
@ogledalo pa sto si doso ovdje na \"vlahojevo-x/cafirevo-x? Ovdje niko ne crkava od muke osim tebe cim pjenis toliko o ovom sajtu.
Pa normalno da dusmanima Bosne smeta sve pro Bosansko pa tako i TV Hayat i svaki projekat pokusavaju osporavati. Nista cudno, navikli smo to citati na vlahajevo-x. Crnknite od muke, ali necete uspjeti, kao sto nikad niste ni uspjeli.
@cicko ili sisko, ti gledaj sta ti hoces a ja sam objasni zasto sam se oprijedjelio za NTV HAYAT, zbog informativnog, dokumentarnog, ramazanskog i bajramskog programa pa i muzickog jer se mogu cuti sevdalinka ili nesto drugo sto nije sund. Za mene izbor TV kuca nije veliki jer me agresorske i antibosanske kuce ne zanimaju i nema tih para da ih gledam ali hvala bogu moja kuca je kuca sa najvise antena na Bistriku pa uglavnom pratim nogomet pa se nadam da ce NTV Hayat nastaviti sa spanskom ligom kao i sa prenosom tekmi naseg najboljeg nogometnog kluba!