Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E baš ću pogledati, da vidim hoću li moći zaspati
ulje 3 ipo marke ne treba nam horor, ima razloga za nesanicu
Ako cemo iskreno jedino sto i valja na Netflix platformi su kupljene serije ili filmovi od drugih produkcija, kao sto su npr. Breaking Bad ili Sons of Anarchy, a ovo ostalo nije ni vrijedno pomena. S obzirom da se radi o Netflixovom hororu, lako je predpostaviti dvije stvari, da je vjerovatno los i da ima jedno 10, apsolutno irelevantnih za tok radnje, gej parova.
Extra glup film..zamolio bih vas da vi vise ne preporucujete filmove..
Na youtube ima najbolesniji horor svih vremena BEGOTTEN. Haj da vidim ko ce ga odgledat a kamoli zaspat. Samo najveci ljubitelji horora znaju o cemu pricam.
Vas ko da Netflix placa za tekstove koji promovisu filmove sa njihove platforme. A većina filmova apsolutno sranje.
Gorivo 2.71. To je horor, sa primjesom sci-fija
"Wasteland" je klasični španski slowburn psihološki triler. Ali hajde de,može i pod horor da prođe... Ni blizu "da crkneš od straha",može se pogledati ko voli taj tip filmova.
Nidje veze... glup pa glup
Film je na najvecoj svjetskoj bazi filmova IMdB ocijenjen sa 4.6 sto u prevodu znaci - ne gubite vrijeme na ovaj jad! A Klixovom recenzentu savjet da barem prvo provjeri kako su obicni ljudi prihvatili film prije nego uzalud potrosi i svoje i nase vrijeme.
Iskreno nisam neki ljubitel, al nekako su svi na isti kalup. Samo se forsira taj neki sok faktor, muzika, "jumpscare" i slicno. Nema nekog horora koji je strasan/bolestan sam po sebi, da se ne mora oslanjati na te jeftine fore
Ne vjerujem da je strašniji od mojih bankovnih izvoda. Poslije pogleda na njih ni ja ne spavam.
Budale ga i gledaju
Na Netflix tesko koji film valja a da je njihova produkcija...inace na Netflix ima zabavna serija Cobra Kai nastavak Karate Kida zabavna sa svim originalnim glumcima...
https://filmovi.co/online-sa-prevodom/the-wasteland-2021/a1398b6c-83db-49d5-b52a-109dbc90f076#video-play-source Eo ko voli nek izvoli
Ajetul Kursija join the chat!
horori mogu proci dok si tinejdzer, kasnije su tesko njesra, inace meni najgori zanr