Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ovo sranje nebi gledo da mi placaju
Ja nisam pogledo nijedan dio,iskreno mi se ne svidjaju svijetleci macevi i produzene usi
Ovaj film samo potvrđuje da JJ Abrams nije ravan George Lucasu. Iz cijelog serijala Ratova Zvijezda, ona prva tri filma vrijedilo je gledati i upamtiti, a sve dalje su blijede kopije na kojima se nastoji uzeti pare koristeći staru slavu režisera i scenariste George Lucasa originalne trilogije Star Wars.
Dvadesetpeti decembar je uzet od strane kršćana katolika kao datum rođenja Isusa, ali se porijeklo ovog datuma može povezati sa rođendanom hinduističkog boga Krišne i grčkog boga svjetlosti Mitre. Ovo đavolsko slavlje je duboko ukorijenjena praksa širka (mnogoboštva), grijeha koji Allah neće nikada oprostiti.
u SAD-u sve sto je glupo i retardirano obara rekord sigurno!
ova film kod nas u swedskoj jos prije dva mjeseca pustali u kinima, kod vas sigurno jos nije ni poceo
@Iritator_klitorisa Pusti budalu...ne zna šta priča...
Ali ih lagano trolas odnekle iz Olova ili Kladnja :)