Film/TV
0

Novi naslovi u Meeting Pointu: "Sin City: Vrijedna ubistva" i "Pčelica Maja 3D"

Klix.ba
Iz filma Sin City
Iz filma Sin City
U nastavku čitajte koje filmske naslove možete gledati na redovnom repertoaru kina Meeting Point.

Nakon devet godina ponovo stiže Sin City! Drugi nastavak adaptacije kultnog stripa u režiji Roberta Rodrigueza i autora stripa Franka Millera prikazivat će se na redovnom repertoaru kina Meeting Point u terminu od 21.00 sat.

I ovoga puta fantastični dvojac Rodriguez-Miller ostavit će vas bez daha. Zlikovci nisu bili nikad opakiji, a junaci Sin Cityja nikad odvažniji!

Uloge u filmu ostvarili: Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Eva Green...

Redovni termin od 19.00 sati i dalje je rezervisan za regionalnu hit komediju "Mali budo", reditelja Danila Bećkovića. U filmu koji mnogi nazivaju "Munjama nove generacije" glumačku ekipu predvode Sergej Trifunović i Petar Strugar.

Kroz niz crnohumornih dešavanja film dočarava prvi susret osamnaestogodišnjaka iz Podgorice sa Beogradom koji obilazi kafane i luta kroz vrelu noć u potrazi za zabavom.

U noćnoj smjeni ove sedmice očekuju nas čak dva ostvarenja koja su u samom vrhu svjetskog box officea: "Pravednik" reditelja Antoinea Fuqua koji je trinaest godina nakon filma "Training Day" udružio snage sa Denzelom Washingtonom i novi, uzbudljivi triler Davida Finchera "Nestala".

U filmu "Pravednik", dvostruki oskarovac Denzel Washington uzima pravdu u svoje ruke protiv ruske mafije i korumpiranih policajaca na opakim ulicama Bostona. Film je na programu noćne smjene u petak, 10. oktobra.

U napetoj adaptaciji svjetskog bestselera "Nestala" glavne uloge tumače Ben Affleck i Rosamund Pike. Oni su bračni par koji postaje nacionalna vijest broj 1 nakon što se supruga ne pojavi na proslavi pete godišnjice braka. Potraga će pokazati da je suprug glavni osumnjičenik, a njen dnevnik otkriva potpuno drugačiju stranu njihovog besprijekornog braka...

Vikend u Meeting Pointu rezervisan je za najmlađe. U terminu od 17.00 sati u subotu i nedjelju gledajte nove avanture pčelice Maje i to u 3D-u. Maja ovoga puta kreće na dugo putovanje prepuno avantura na kojem pokušava spriječiti rat između pčela i osa. Film je sinhronizovan.

Više informacija o rasporedu i terminima možete pronaći ovdje.