Tri blockbustera
0

Novi filmski naslovi na repertoaru kina Cinema City od 29. novembra

Klix.ba
Od 29. novembra tri nova filmska naslova naći će se na repertoaru kina Cinema City: "Robin Hood", "Još si tu" i "Lovac ubica".

"Robin Hood" je akcijska avantura u kojoj glavne uloge tumače Taron Egerton, Jamie Foxx i Ben Mendelsohn.

Nova verzija Robina Hooda će prikazati mlade dane poznatog pljačkaša i otkriti detalje koji su Robina potakli da se izvan zakona bori za malog čovjeka. Kao mladić pun ideala odlazi u Križarski rat, tamo doživljava samo razočaranja, ali postaje iskusan ratnik. Po povratku ga oneraspoloži što je njegova zemlja zapala u korupciju, čemu se mora suprotstaviti. Robin i njegov zapovjednik tada podižu bunu protiv korumpiranog kralja u ovoj uzbudljivoj akcijskoj avanturi prepunoj eksplozija, ludih scena borbi te bezvremenske romantike.

"Još si tu" je sci-fi triler reditelja Scotta Speera, a glavne likove u filmu igraju Bella Thorne, Dermot Mulroney i Richard Harmon.

Devet godina nakon apokaliptičkog događaja koji je ubio milijune ljudi, svijet progone duhovi. Roni prima prijeteću poruku s druge strane. Udružujući snage s misterioznim kolegom iz razreda Kirkom, Roni se upušta u svijet sjena koji zamagljuje granice između živih i mrtvih i počinje očajnu utrku protiv vremena kako bi zaustavila lukavog ubojicu.

"Lovac ubica" je akcioni triler u kojem glavne uloge tumače Gary Oldman, Gerard Butler i Linda Cardellini.

Ovaj napeti akcioni triler donosi priču o kapetanu američke podmornice koji se udružuje sa elitnim timom američkih agenata kako bi spasili ruskog predsjednika koga je kidnapovao pobunjeni general.

Pored tri nova filmska naslova, na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju kriminalističku akciju "Južni vetar" sa Milošom Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Draganom Bjelogrlićem u glavnim ulogama, zatim kriminalističku dramu "Udovice" u kojoj igraju Viola Davis, Elizabeth Debicki, Jon Bernthal, te obiteljsku fantaziju "Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela" s Eddijem Redmayneom, Johnny Deppom i Jude Law.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi "Stopalići", "Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju", te porodična fantazija "Orašar i četiri kraljevstva".

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite našu web stranicu.