{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi filmovi u Cinema Cityju donose obilje hrane, vještica i vampira

19.10.2015. u 15:03
11
43
Novi filmovi u Cinema Cityju donose obilje hrane, vještica i vampira
11
Od 22. do 28. oktobra Cinema City prikazuje tri nova filma: "Paklena kuhinja", "Posljednji lovac na vještice" i "Hotel Transilvanija 2 3D".


"Paklena kuhinja" (Burnt) je komedija redatelja Johna Wellsa, a glavne likove u filmu tumače Bradley Cooper, Sienna Miller, Omar Sy...

Ovaj zadivljujuće zabavan i emotivan film priča je o ljubavi prema hrani, o ljubavi između dvoje ljudi i o snazi koju nosi druga šansa.

Chef Adam Jones imao je sve - i sve je izgubio. Rock-zvijezda s dvije Michelinove zvjezdice, lošim navikama i reputacijom bivšeg enfant terrible pariške ugostiteljske scene svaki bi put sve učinio - drugačije. Jedino do čega mu je ikad bilo stalo bilo je uzbuđenje stvaranja eksplozije okusa. No, da bi dobio svoju kuhinju i onu treću zvjezdicu koju Michelin dodjeljuje, a njemu neprestano izmiče, morat će na svoju stranu pridobiti one najbolje, uključujući prelijepu Helene..."Posljednji lovac na vještice" (The Last Witch Hunter) je akcijska avantura, fantazija, redatelja Brecka Eisnera, a glavne uloge u filmu tumače Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood...

Moderan svijet krije brojne tajne, ali najveća od svih je ona da vještice i dalje žive među nama! One su opaka nadnaravna bića koja namjeravaju osloboditi i protiv svijeta nahuškati Crnu Smrt.

Stoljećima su se cijele vojske lovaca na vještice borile protiv ovih strašnih neprijatelja širom svijeta, a među njima je bio i Kaulder, hrabri ratnik koji je uspio ubiti svemoćnu Vještičju kraljicu i pritom desetkovati njezine sljedbenike.

U trenucima prije svoje smrti Kraljica ga je proklela te učinila besmrtnim, čime ga je zauvijek odvojila od voljene supruge i kćeri. Danas je Kaulder jedini pripadnik svoje vrste i već stoljećima lovi vještice istovremeno čeznuvši za odavno izgubljenim voljenima. No Kaulder ni ne pomišlja da ga uskoro čekaju epske bitke koje će odlučiti o tome hoće li ljudska vrsta preživjeti..."Hotel Transilvanija 2 3D" (Hotel Transylvania 2) je animirani crtić redatelja Genndya Tartakovsky.

Omiljena Drakulina družina vraća se u potpuno novoj čudovišnoj humorističnoj avanturi u animiranom hitu Hotel Transilvanija 2 koji nam dolazi direktno iz studija Sony Pictures Animation! Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule nabolje...

Dakulin hotel koji je iz početka kao svoje goste prihvaćao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovjek, a pola vampir) ne pokazuje znakove pravog vampira.

Dok se Mavis nalazi u posjeti kod Johnnyjevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturalni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Murrayja, Waynea i Griffina kako bi sa svojim unukom Dennisom prošao kroz "vampirski trening"

Međutim niko od njih nije svjestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u porodičnu posjetu hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo... šišmikolike...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: