Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je samo takvih likova koje idealizujemo kroz filmove u kojima su glavni akteri, dok su privatno totalno ljigavi, predatori, silovatelji, nasilnici.... Bil Kozbi, Kevin Spejsi....
Svi oni koji nisu milioneri, oni guze redovno, bez da se moraju sikirati hocel biti silovatelji.
oces da kazes da ovaj nije silovatelj?
@sanjo87 to ti i ja ne znamo. nismo gledali snimke kako se on ponasa. znam samo da je popularno da poznati milioneri budu tuzeni radi naplate para.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako nikad, pa čak ni za jedan momenat, nije mogao da se postavi na mjesto tih žena, i da razmisli, kako bi se on osjećao da se nađe sa nekim prijateljima i slijedećeg dana se probudi, a bulja gori kao u Deena.
manijak