Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od druge sezone oni ne znaju sta ce........
Znaci deril nije Daryl nije mrtav. :)
Nije tajna nikakva...po stranim forumima se odavno pise da je ubijen Glen. Tako je bilo u stripu po kojem se serija snima.Steta one njegove ribe, rado bih je tjesio.
jes s tim sto dosad nijednom prica serije nije pratila pricu stripa sto se smrti tice , carol je umrla u zatvoru u sezoni 4
Glenn is gone. A vala je vrijeme da se ovo okonča. Inače, ode u sapunicu. Neka roknu Negana, pojavi se National Guard i preuzme kontrolu nad okrugom.
@kitolovac da, izađe šumar i kaže dosta ste se igrali...
@Tuhma Ma ja ba. Tako će nekako i biti. Ili će se Rick probuditi u bolnici- sve ovo je bio samo loš san. ;-) Uglavnom, razočaran kraj.
Netreba biti previse pametan da predvis naredne dogadjaje, ma sta ti na um padne pogodak je!
Prije bih rekao da serija konstantno opada, a ne raste. Prve 2 sezone su bile fantastične, a od tada sve nekako usporeno, dosadno, s povremenim bljeskovima, valjda će ova nova sezona biti konačno uzbudljiva. Kao što sam pročitao negdje, Walking Dead je serija u koju ste uložili previše vremena svoga života da biste je prestali gledati.
Vakat je da privedete kraju, svaka sezona na isti fazon
Ma nemaju sta vise ubacit, zombiji pristizu sa svih strana,ovi nadju dom pa se pobiju s nekima pobjegnu u drugi i tako u krug,to je malo smorilo iako je zadnja sezona bila veoma dobra bar meni.