Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpsko Sarajevo, srpska zemlja, srpska muha, srpska krava....i sad će biti srpski hrvati. Koji paćenici.
Čovjek je u pravu - srbi, hrvati, bošnjaci, pa i crnogorci su sve isti narod koji govori istim jezikom, samo su drugačiju vjeru prihvatili, sticajem istorijskih, geopolitičkih i drugih okolnosti. Svako ko misli drugačije je popio priču koju nacionalističke političke elite svih boja koje su podijelile narod kako bi što duže mogli da muzu svako svoje ovce.
A ti se nasao pisat o necijim nedostacima, silikonska(umjetna) nacijo! Eno ti flasa ostala u wc-u, idi malo vode popij da se oporavis od I.g.manskog marsa
Nesto ti nevalja u tom nicku
nije đaba miroslav krleža rekao:\"sačuvaj me bože sprskog junaštva i hrvatske kulture\"
Svi smo mi isti primitivci samo drugcije vjere. Zato se i koljemo jer mislimo da je nasa vjera \"bolja\". U biti smo balkanski smrdljivi krkani. Svaka cast za komentar!!! Kakva istina
Sto se vazda haj nazovi estradni umjetnici uvlace u g.ujicu domacima cim negdje gostuju.Slusam neki dan Dinu merlina gost na hrvatskom radiju i covjek odjednom progovorio hrvatski.
i još nešto Nikola Tesla je bio Amerikanac, Vidić se odreko Srpskog državljansta a Nole... e pa Nole je pito Osima za autogram... Osim Ivicu...znaš ko je taj jelde...
samo da znaš Čola je Sarajlija, isto kao i Nele, Kusta, Andrić i drugi... no nebitno...ono što je bitno je da hljeba nema ni u BL ni u SA a koliko ja znam ni u BG ni u ZG...pa se vi jebite svi odreda i napredni i nazadni...al nek je Džontra došo u Sarajevo to mi ono pravo godra al fakat...
Opet ono isto staro srpsko \"ko nas bre zavadi\" mazanje ociju... ponavljate se. Srbi, dosadni ste i nemastoviti. Smislite neku novu i bolju laz, ova o \"istom narodu\" se ofucala ko super-serbova keva.
Jos samo da ti kazem Nikola Tesla,Novak Djokovic,Nemanja Vidic cijeli svijet ih zna a tvog Dina Merlina znaju mozda samo u Turskoj a Marija Serifovic iz Srbije je pobijedila na Evroviziji i to je bila jedina pobjeda iz Ex Jugoslavije poslije rata.Koncerti Zeljka Joksimovica i Cole u Sarajevu traju godinama a Dino je bio prvi put nakon 20 godina i normalno da je napunio 3 dvorane.
Ej Bosnoslave kretenu jedan kako te nije stid da se tako provaljujes sa tako ogranicenim muslimanskim mozgom. Klasicna loosersko-muslimanska besjeda.Pa ko je pobijedio u balkanskim i prvom svjetskom ratu i istjerao sa Balkana dvije imperije koje su vladale 1000 i 500 godina??? Da nisu to mozda muslimani uradili??? Kazes vodile se ofanzive partizanske u Bosni? Sto nisi rekao jos u kojim krajevima? Kozara,Sutjeska,Neretva,Drvar itd. Sve 100% muslimanska mjesta.Jos samo jedno pitanje za tebe Sto je Tito i komunisti otisao u Uzice da pravi komunizam na pocetku rata sto nije otisao u Sarajevo,Kumrovec ili Zagreb??? Veze ti nemas decko kao sto i ne znas da su logorasi Jasenovca pretezno Srbi golim rukama davili ustase u Aprilu 1945 iako su partizani bili sa druge strane Save....
samo sanjajte srbi da ste braca sa hrvatima!mozda bi ,vi to voljeli,al to je vec druga prica!ovi srbi su najveci KROATONOSTALGICARI,od svih ex YU naroda!jebiga bilo je ljepo,dok je hrvatska slala pare u srbiju,punila jugoslavenski proracun sa 45%,uplacivala za nerazvijene!
Nikola Kojo je jedan veliki unjetnik i glumac a naravno i Srbin,potpuno je u pravu da smo mi i hrvati ,,isti narod,,samo drugacije se krstimo,svi smo Hriscani,pricamo istim jezikom,iste rase,gradje io izgleda,istog mentaliteta.
@Super Serb samo da ti kažem ovo vezano za nazive ulica u Sarajevu: U Sarajevu ima ulica Srđana Aleksića čovjeka kojeg ste vi ti i takvi kao ti ub.i.l.i 1993 godine u Trebinju jer je pokušao da zaštiti komšiju Bošnjaka. Vi ste ub.i.l.i jednu Bošnjačku porodicu u Banjoj Luci 1992. godine a najstariji član te porodice je spasio nekoliko srpskih porodica u drugom svjetskom ratu od u.s.ta.š.a. O tom slučaju pisale su i vaše režimske (Ne)zavisne novine. Vama je Breivik nedavno dao podršku, krstaški terorista što je svojih 74 Norvežanina ub.i.o jer su oni bili za suživot s muslimanima u Evropi. Doći će vrijeme kada će vam EUFOR prestati čuvati glave pa će te imati entitet, kao što ga i u Hrvatskoj imate. Da je Hrvatska imala tzv srpsku krajinu kao entitet sa entitetskim glasanjem malo morgen bi bila u Evropskoj Uniji. Smrt unutrašnjim neprijateljima Bosne i Hercegovine kakav si ti super serb
@Super Serb da nastavimo dalje po čemu smo još bolji od vas: U Zagrebu i Beogradu su se održale gay parade i svake godine se održavaju a u Sarajevu ne mogu niti će ikada moći. Drugo: Dino Merlin je 3 noći zaredom napunio Arenu a u sred Beograda natjerao vas je da pjevate Bosnom behar probeharao hahahahaah. Dino Merlin je ove godine bio 6ti na Eurosongu, gdje ti je Srbija bila? Gdje je Hrvatska ove godine bila? Važno je da ste se bez Kosova ostali a uskoro ostajete i bez genocidne tvorevine jer vam je para od Telecoma nestalo, čime će te sada da se busate u prsa? Mi imamo autoput koji je spojio Sarajevo i Kakanj a uskoro ćemo se spojiti sa Zenicom, šta vi imate u genocidnoj? Iskompleksirani narod znao je krasti nazive od drugih tipa izmišljeno istočno sarajevo.Mi imamo odlične odnose i sa Zapadom i sa Istokom, kod nas na SFF dolaze najpoznatije ličnost iz svijeta filma i muzike, ko dolazi kod vas u genocidnu? Možda Baja mali knindža što je izgubio rat protiv Ante Gotovine.Smrt fašizmu.
Koji smo mi papci sa dna zagorene kace. 16 godina nakon rata ista šuplj. Što bi gospon AP mojmilo rekao, svi smo mi slaveni samo što su neki primili katoličanstvno, a neki pravoslavlje, a svi skupa smo ga dobro primili od nacionalista.